Topbaş, 9 itfaiye istasyonunun açılışını yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 9 itfaiye istasyonunun toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Topbaş, 9 itfaiye istasyonunun açılışını yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 9 itfaiye istasyonunun toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’da yeni hizmete giren 9 İtfaiye istasyonun açılış törenini gerçekleştirdi. Büyükçekmece Mimarsinan İtfaiye İstasyonu’nda gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Başkan Topbaş, İstanbul’un Anadolu ve Avrupa Yakası olmak üzere 9 ayrı itfaiye istasyonun hizmete girdiğini söyledi. İstasyonların hizmete girişinde emeği geçenlere teşekkür eden Topbaş, “Bir söz vermiştik, hedef koymuştuk. Her noktada dünyada bir numara olmak ve kaybettiğimiz zamanı telefi etmek için çok çalışmak zorundaydık ve çalışıyoruz. Sayın Başbakanımızın başlattığı vizyonu devam ettiriyoruz. Gelecekte bu kentte yaşayanların gurur duyduğu bir ülkeyi ve kenti ortaya çıkarma hedefi koyduk.” diye konuştu.

Hedeflerini her zaman büyük tuttuklarını kaydeden Topbaş, şöyle konuştu: “İtfaiyemiz şu an dünyada sayılı itfaiyelerin başında gelmekte ve model alınmaktadır. Hz. Ali'nin güzel bir sözü var. 'Çalışanlar kötülük düşünmeye vakit bulamazlar, çalışmayanlar ise kendilerini kötülükten kurtaramazlar' diyor. Ne büyük söz. Bizim hizmet sevdamız var. Sayın Başbakanımızın dediği gibi, 'Bu ülkeye sevdalıyız. Bu ülkeye hizmetkar olmak, bizim için en büyük gurur.' Her şey ortada, her şey milletimizin gözü önünde cereyan ediyor."

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylara da değinen Topbaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye'de iktidarı sarsmak ve ekonomik gücünü allak bullak etmek ve geleceğimizi karartmak adına oynanan oyunları yakından takip ediyoruz. Hayretle ve ibretle izliyoruz. Sayın Bakanımız Ali Babacan özellikle ifade ettiler; 'Bu dört gün içerisinde Türkiye'nin kaybettiği 20 milyar dolar. 4 günde bize 20 milyar doları kaybettirdiler. Sadece Halk Bankası'nın kaybettirdiği 1.6 milyar dolar. Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenler var."

Haksızlıklar karşısında durmaya da söz verdiklerini belirten Topbaş, “Yanlış yapanlar bedelini öderler. Asla himaye görmezler. Yanlış yapanlar bizimle barınamaz ve olamazlar. Milletimizin geleceğini karartmak isteyenlere, inanıyorum ki, milletimiz prim vermeyecektir. Gelişen ve dünyayı etkileyen model alınan bir Türkiye'yi engellemek isteyenlerin, bu hevesleri inşallah kursaklarında kalacaktır. Biz Sayın Başbakanımızın vizyonunu rehber edindik. Daha çok çalışacağız ve İstanbul ve Türkiye'yi hak ettiği yere taşıyacağız." dedi.

Başkan Topbaş ile birlikte AK Parti milletvekilleri Tülay Kaynarca, Feyzullah Kıyıklık'ın aralarında bulunduğu bürokratlarla birlikte kurdele keserek 9 itfaiye istasyonun açılışını gerçekleştirdi. CİHAN

Yorumlar