Sözlüsünü öldürüp gömdü

İstanbul'dan gezmek için Sakarya'nın Sapanca ilçesine gelen 19 yaşındaki gencin tartıştığı sözlüsünü boğarak öldürdüğü öne sürüldü. Cesedi ağaç dallarıyla gizlediği ileri sürülen katil zanlısı gencin, cinayetten bir gün sonra...

Google Haberlere Abone ol
Sözlüsünü öldürüp gömdü

İstanbul'dan gezmek için Sakarya'nın Sapanca ilçesine gelen 19 yaşındaki gencin tartıştığı sözlüsünü boğarak öldürdüğü öne sürüldü. Cesedi ağaç dallarıyla gizlediği ileri sürülen katil zanlısı gencin, cinayetten bir gün sonra tekrar olay yerine gelerek cesedi gömdüğü, sonrasında pişmanlık duyarak olayı ailesine anlattığı iddia edildi.

İstanbul'da yaşadığı öğrenilen O.A., iddiaya göre, 6 Temmuz Pazar günü 19 yaşındaki sözlüsü Nuriye Tabanca ile gezmek için Sapanca ilçesine geldi. Sapanca İl Ormanına gelen O.A., sözlüsü ile tartıştı. Tartışma sonucunda O.A. Nuriye Tabanca'yı boğarak öldürdü. Cesedi ağaçların altına dallarla örterek saklayan O.A. daha sonra İstanbul'a döndü. Bir gün sonra Sapanca'ya geri gelen O.A. cesedi gömerek tekrar İstanbul'a gitti.

Olay ise cinayetten 2 gün sonra pişman olan O.A.'nın durumu ailesine anlatması ile ortaya çıktı. O.A., ailesi tarafından Jandarmaya teslim edildi. Bunun üzerine jandarma, il ormanında O.A'nın gösterdiği yerde Tabanca'nın cesedine ulaştı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Nuriye Tabanca'nın cesedi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan öldürülen kızdan geriye facebook'ta sözlüsüyle paylaştığı fotoğrafları kaldı. Nuriye Tabanca'nın sosyal paylaşım sitesi facebook'ta;

10 Haziran'da 'Herkes mezun oluyor. Bütün arkadaşlarım ve sözlüm de ben seneyi bekliyorum. Nasip artık."

26 Haziran'da 'İlk işimden çıktım. İş arıyorum. Bu civarda pastahane, kafe vs. yerlerde işçi arandığını bilen var mı?'

29 Haziran'da ise 'gülümsemek sadakadır' şeklinde paylaşımda bulunduğu görüldü.

Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar