Polis, kestane arabası için seferber oldu

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde çalınan kestane arabasını bulmak için polis ekipleri yüzden fazla kamera kaydını inceledi.

Google Haberlere Abone ol
Polis, kestane arabası için seferber oldu

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde çalınan kestane arabasını bulmak için polis ekipleri yüzden fazla kamera kaydını inceledi. Kestane arabasının izini Gaziosmanpaşa’ya kadar süren ekipler, arabayı bulup sahibine teslim etti.

Galatasaray Meydanı’nda Dursun Çelik’e ait kilitli bulunan kestane arabası, yaklaşık 20 gün önce hırsızlar tarafından çalındı. Bir ailenin geçim kaynağı olan araba yaya olarak Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’ne kadar götürüldü.

Durumun polise bildirilmesi üzerine, Beyoğlu bölgesinin güven timleri geniş çaplı araştırma başlattı. Meydandaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polisler, kestane tezgahının yaya olarak Unkapanı Köprüsü’nden geçirilip, Eyüp yolundan Gaziosmanpaşa Sarıgöl’e kadar götürüldüğünü tespit etti. Güven timleri, tezgahın izin sürene kadar yüzden fazla güvenlik kamera kaydını inceledi. Yine bir demire bağlı halde bulunan tezgah, sahibine teslim edildi.

Özellikle Beyoğlu polisine teşekkür eden Dursun Çelik, 3 bin 500 lira değerindeki tezgahın çok düşük fiyata bir başkasına satıldığını öğrendiğini söyledi. Kilidin kırılarak tezgahın çalındığını belirten Çelik, tezgah bulunana kadar iş yapamadığını ve geçim sıkıntısı çektiğini söyledi.




CİHAN

Yorumlar