Osmanbey Koleji TEOG'da Türkiye şampiyonu çıkardı

Afyonkarahisar Osmanbey Koleji öğrencisi Sena Nur Taşkoparan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye şampiyonu oldu.     Osmanbey Koleji Müdürü Ertan Parmak, yaklaşık...

Google Haberlere Abone ol
Osmanbey Koleji TEOG'da Türkiye şampiyonu çıkardı

Afyonkarahisar Osmanbey Koleji öğrencisi Sena Nur Taşkoparan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye şampiyonu oldu.

    Osmanbey Koleji Müdürü Ertan Parmak, yaklaşık bir milyon 300 bin öğrencinin katıldığı TEOG sınavları sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı. Sena Nur Taşkoparan’ın TEOG-1 ve TEOG-2'de tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye şampiyonu olduğunu söyledi. Parmak, ayrıca bu sınavlarda 6 öğrencinin de birer yanlış yaptığını belirtti.

     Öğrencilerin elde ettikleri başarı ile Afyonkarahisar’ın gururu olduklarını dile getiren Ertan Parmak, sabırla çalışarak ortaya koydukları başarılardan dolayı öğrencilerini tebrik etti. Parmak, bu başarıda disiplinli ve sistemli çalışmanın yanında öğrenci, öğretmen, aile diyalogunun payının çok büyük olduğunu dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar