Oğuzeli'ne 24 derslikli kız imam hatip lisesi yaptırılıyor

Oğuzeli Belediyesi tarafından Gaziantepli hayırsever bir işadamının katkılarıyla yaptırılacak 24 derslikli kız imam hatip lisesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.Fatih Mahallesi'nde yapımına başlanan okulun temel atma törenine Oğuzeli...

Google Haberlere Abone ol
Oğuzeli'ne 24 derslikli kız imam hatip lisesi yaptırılıyor

Oğuzeli Belediyesi tarafından Gaziantepli hayırsever bir işadamının katkılarıyla yaptırılacak 24 derslikli kız imam hatip lisesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Fatih Mahallesi'nde yapımına başlanan okulun temel atma törenine Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çıldır, Abdülkadir Yücebağ ve Gaziantepli hayırsever işadamı katıldı. İnşaatın temeline kurban kesilip, dua okunmasının ardından Kaymakam Arif Gül, Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve başkan yardımcılarının harç dökme butona birlikte basmasıyla ilk harç döküldü.

Belediye Başkanı Kılıç, ilçede yıllardır ihtiyaç duyulan kız imam hatip lisesinin kendi dönemlerinde yaptırılacak olmasının mutluluk ve gururunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Kılıç, "Göreve geldikten kısa bir sonra böyle önemli bir hizmete imza atacak olmak gurur verici. İnşallah bu okuldan ilçemize, şehrimize, ülkemize ve İslam alemine hayırlı öğrenciler yetişecektir. Ben bu okulun yaptırılması için maddi ve manevi disteğini esirgemeyen hayırsever işadamımıza yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

3 milyon 389 bin 400 liraya mal olacak 24 derslikli okul, bir yılda tamamlanarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilecek. CİHAN

Yorumlar