Müslüman kazazedelere Müslüman din adamları moral verdi

Almanya'da Bavyera’nın Ulm kenti yakınlarında meydana gelen trafik kazasından sonra olay yerine gelen kurtarma ekibi ölen ve yaralananların Türk olduğunu anlayınca sekiz kişilik bir Müslüman din adamına psikolojik destek vermek için haber...

Google Haberlere Abone ol
Müslüman kazazedelere Müslüman din adamları moral verdi

Almanya'da Bavyera’nın Ulm kenti yakınlarında meydana gelen trafik kazasından sonra olay yerine gelen kurtarma ekibi ölen ve yaralananların Türk olduğunu anlayınca sekiz kişilik bir Müslüman din adamına psikolojik destek vermek için haber verdi. Augsburger Allgemeine gazetesinde çıkan habere göre kurtarma ekibi kazanın şokunu yaşamaya devam eden kazazedelere daha iyi yardımcı olacağından yola çıkarak bu alanda uzman olan Müslümanları çağırdı. Müslüman kazazedelere destek olmak için gelen uzmanların yeni kurulan bir birimde görev aldıkları ve ilk görevlerini bu kaza sonrasında yerine getirdikleri öğrenildi.

İki Türk gencinin öldüğü kaza, 21 yaşındaki sürücünün bir taksiye çapmamak için direksiyonu kırdığı sırada kontrolünü kaybederek karşı yönden gelen TIR’a çarpması sonucu meydana geldi.

CİHAN

Yorumlar