Mücevher fuarının gözdesi elmas ve pırlanta

Harbiye'de düzenlenen mücevher fuarında, müşterilerin ilgi odağı olan altın ve gümüşün yerini pırlanta ve elmas aldı.

Google Haberlere Abone ol
Mücevher fuarının gözdesi elmas ve pırlanta

Harbiye'de düzenlenen mücevher fuarında, müşterilerin ilgi odağı olan altın ve gümüşün yerini pırlanta ve elmas aldı. Vatandaşlar fuarda sergilenen binlerce ürüne yoğun ilgi gösterdi.

Sereks Fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen ‘Outlet Mücevher Fırsat Günleri’, Harbiye Askeri Müze’de devam ediyor. Fuarda, 'Sevgililer Günü' nedeniyle 59 liradan başlayan fırsat ürünlerinin yanı sıra elmas, pırlanta ve çok çeşitli ürüne ulaşmak mümkün. İndirimlerin satışları olumlu etkilediğini aktaran Mustafa Ensari, “Sevgililer günü olması nedeniyle satışlarımız büyük ölçüde arttı. Burada yüzde 65’e varan indirimlerimiz var. Tektaş ve alyanslar en çok satan ürünler. Evlilik teklifi yapacak eşler geliyor. Tek taş veya alyans alıyor genellikle satışlarımız iyi yönde.” ifadelerini kullandı.

Fuara, elmas pırlanta ve gümüş gruplarıyla katıldıklarını belirten Mustafa Akkuş, şunları kaydetti: “Katılım iyi müşteriler ürünlere karşı ilgili şuan da pırlanta ve elmas grubuna yoğunluk var. Müşterilerimiz genelde eşlerine ve yakınlarına hediye almak için buradalar. İlerleyen günlerde daha iyi işler olacağına inanıyoruz. Bizde üretici olarak firmamızda yüzde 50 indirimli ürünlerle müşterilere yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

Sevgililer günü için hazırlanan fuarın yoğun ilgi gördüğünü söyleyen İlhan Tüzduruk, “Şuan ki yoğunluğumuz da oldukça güzel hafta sonu talebin daha artacağını düşünüyorum. Fiyatlarda yüzde 60’a varan indirimler var. Kadınlarda seçeneğin daha fazla olmasına rağmen erkek ürünlerimizde mevcut. Erkeklere genelde saat, kravat maşası ve kol düğmesi olarak hazırlandık. Erkekler kadar olmasa da bayanlara gelip erkeklere hediye alıyor.” diye konuştu.

Nişanlısı ile birlikte fuar da alışveriş yapan Duygu Alagöz, “Fuarı çok beğendik hatta ilk hediyemizi aldık. Çok uygun çok çeşit var. Kolyeyi 25 TL’ye aldık gümüş. Fiyatı çok uygun. Fuardaki fiyatları gelip herkesin görmesi gerekiyor.“ dedi.

Fuarın normal piyasaya göre oldukça indirimli olduğunu belirten Gürcan Karaduman ise “Çiftlerin gelip mutlaka fuarı görmesi lazım. Özellikle evlenecek olanlar uygun fiyata çok çeşit ürün bulabilirler.”

Fuarı ziyaret eden vatandaşlar da genel olarak her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğunu belirtti.
CİHAN

Yorumlar