MHP’li Koçdemir: Hem suçlu, hem güçlü, hem hırsız, hem arsız

Mudanya’da temaslarda bulunan MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, yanına gelen bir çocuğun, bir çok şeyin paralı olmasından yakınması üzerine, çocuğa hak verdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Koçdemir: Hem suçlu, hem güçlü, hem hırsız, hem arsız

Mudanya’da temaslarda bulunan MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, yanına gelen bir çocuğun, bir çok şeyin paralı olmasından yakınması üzerine, çocuğa hak verdi. Ülkenin içinden geçtiği zor günleri telafi etmek için hala imkan olduğuna dikkat çeken Koçdemir, “Bir insanda olmazsa olmaz olan utanma ve merhamet duygusu kaybolmuş durumda. Hem suçlu, hem güçlü, hem hırsız, hem arsız. Bu türü tarihimizde ilk defa görüyoruz.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Mudanya ilçesinde esnafı da ziyaret eden Kadir Koçdemir, evlerin önü ve çeşmelerin bile paralı olmasından yakınan küçük çocuğun sözlerine bunu telafi etmek için imkan olduğunu, bunun yolununda seçimler olduğunu söyledi.

DUA ŞİİRİNİ OKUDU

Necip Fazıl Kısakürek’in 1944 yılında yazdığı Dua şiirinin sanki ülkenin bugün içinden geçtiği zor günleri tarif ettiğini de belirten MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Kadir Koçdemir, Kısakürek’in “Bıçak soksan gölgeme, sıcacık kanım damlar. Gir de bir bak ülkeme: Başsız başsız adamlar... Ağlayın, su yükselsin! Belki kurtulur gemi. Anne, seccaden gelsin; Bize dua et, emi!” dizelerini okudu. CİHAN

Yorumlar