MHP’li başkan adayı Yıldızkaya: Birlikte yönetime talibiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Polatlı belediye başkan adayı Mürsel Yıldızkaya, ülke genelinde adaylığı ilk açıklanan isimlerden olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li başkan adayı Yıldızkaya: Birlikte yönetime talibiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Polatlı belediye başkan adayı Mürsel Yıldızkaya, ülke genelinde adaylığı ilk açıklanan isimlerden olduğunu söyledi. Yıldızkaya, diğer partilerin adayları bile kesinleşmemişken kendisinin çalışmalara başladığını ve çok yol kat ettiğini belirtti.

MHP İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç, belediye başkan adayı Mürsel Yıldızkaya ve ilçe yönetimi basın mensupları ile bir araya geldi. Toplumun bütün kesiminin içinde yer aldığı bir belediyecilik anlayışı arzu ettiklerini anlatan belediye başkan adayı Mürsel Yıldızkaya, “Yeni belediyecilik anlayışında belediyelerin sadece başkan endeksli değil, toplumun bütün kesimlerinin içinde olduğu bir şehir yönetmesini arzu ediyoruz. Ortak akıl ortak çözümlerle yönetmek lazım. Tek kişilik gösteriler bitecek Polatlı’yı, Polatlı halkı yönetecek.” dedi.

Siyaseti bir kavga aracı olarak değil, hizmet aracı olarak gördüğünü dile getiren Mürsel Yıldızkaya, “Belediyeciliği şeffaf, hesap verebilen ve katılımcı yönetim olarak algılıyoruz. Çarşıda, pazarda, sokakta herkesin görüşünü soruyorum. Belediye başkan adayıyım, benden ne istiyorsunuz diye soruyorum. Yaşlılarımıza, çocuklarımıza, engelli kardeşlerimize soruyorum. Toplumun her kesimini dinlemeye ve onları anlamaya çalışıyorum. Projelerimiz de bunların içinden şekillenmiş olacak.” diye konuştu. Yıldızkaya, ayrıca, Sakarya ruhunun da Türkiye’ye kabul ettirilememiş olduğunu sözlerine ekledi.


CİHAN

Yorumlar