Köylülerden gönüllülere hayır duası

Kimse Yok Mu Samsun Şubesi ile KÖYEZDER, Canik'in Ambarpınar köyünde kışlık kıyafet dağıtımı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Köylülerden gönüllülere hayır duası

Kimse Yok Mu Samsun Şubesi ile KÖYEZDER, Canik'in Ambarpınar köyünde kışlık kıyafet dağıtımı yaptı. Karların üzerinde yapılan dağıtım sırasında köylüler, hayırseverlere ve gönüllülere dua etti.

2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Kimse Yok Mu Samsun Şubesi, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ambarpınar köyündeki ihtiyaç sahiplerine kışlık kıyafet götürüldü. Köy, Eğitim, Ziraat ve Yardımlaşma Derneği (KÖYEZDER) ile birlikte yapılan dağıtımda 200 kişiye kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımı yapıldı. Kar nedeniyle soğuk bir havada gerçekleşen dağıtımda, köylüler de teşekkürlerini duayla yaptı. Hayırseverlere ve gönüllülere teşekkür eden köylüler, soğuk kış günlerinde kalplerini ısıtan bir iyiliğe imza attıklarını söyledi.

KİMSE YOK MU KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Yardımla ilgili açıklama yapan Kimse Yok Mu Samsun Şube Başkanı Mustafa Baş, ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlara devam ettiklerini belirterek, "Derneğimize başvuran ailelere yardımlarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda yine köylerde etkin hizmet gösteren KÖYEZDER ile birlikte bir dağıtım gerçekleştirildi. Derneğimiz alan el ile veren el arasında köprü olmaya devam ediyor. Yardımlarımız sürecektir. Derneğimiz hayırseverlerimizin desteğiyle Samsun ve ilçeleri başta olmak üzere, sığınmacı olarak yerleşen ailelere gıda, giyim yardımlarını da sürdürmektedir." diye konuştu.

KÖYEZDER Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Nas da Kimse Yok Mu ile Ramazan ayında ortaklaşa iftar düzenlendiğini belirterek, "Köylerde tespit ettiğimiz ailelere Kimse Yok Mu Derneği aracılığı ile yardım ulaştırıyoruz. Sosyal faaliyetlerimiz de sürmektedir." dedi. CİHAN

Yorumlar