Kayıp çocuktan acı haber geldi

Aydın'ın Bozdoğan İlçesinde dünden beri kendisinden haber alınamayan 6 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kayıp çocuktan acı haber geldi

Edinilen bilgiye göre, dün okuldan çıktıktan sonra eve gelerek, annesinden olta yapmasını, balık yakalamak istediğini anlatan Taylan hür Kürol, annesinin karşı çıkmasına rağmen, sopanın ucuna bağladığı iple, balık yakalamak için evden ayrıldı. Akşam bulunduğu vaziyette eve gelmeyen Taylan hür Kürol’u akrabaları ve bütün mahalle halkı aramaya başladı.

Gidebileceği yerlerde de bulunamayınca kaybolduğu fikri ile ailesi, Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı’na haber verdi. Gece geç saatlere kadar aranan Taylan hür Kürol bulunamadı. Kanala azalma ihtimali ile Akçay Sol Sahil Sulama Kanalı’nda su kesildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve Aydın Arama Kurtarma Ekibi’nin sabah erken saatlerde başlayan arama çalışmalarını, kanal boyunca sürdürürken, Taylan hür Kürol’un cansız bedenine, kanala düştüğü yerden takribî 15 kilometre uzakta Akçay Sol Sahil Sulama Kanalı Kazandere Sifonu’nda bulundu.

Taylan hür Kürol’un kanal beton zemininin yosunlu olması sebebi ile kayarak kanala düştüğü sanılırken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar