Karabatak: Şehrimizi idare etmeye değil yönetmeye talibiz

MHP Aksaray Belediye başkan adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak, Kasaplar Odası üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Karabatak: Şehrimizi idare etmeye değil yönetmeye talibiz

MHP Aksaray Belediye başkan adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak, Kasaplar Odası üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Karabatak, Aksaray'ın 10 yıldır iktidar partisinden bir belediye başkanıyla idare edildiğini hatırlatarak, "Biz idare etmeye değil yönetmeye talibiz." dedi.

Kahvaltı programına Belediye Meclis üye adayları Serkan Çiçek, Aydın Çapacı, Kasaplar Odası Başkanı Kani Yerli, Kasaplar Odası yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kasaplar Odası Başkanı Kani Yerli, “Düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programına iştiraklarından dolayı MHP Aksaray Belediye başkan adayımız Rıfkı Karabatak’a teşekkür ediyorum. 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde kendisine başarılar diliyorum. Aksarayımıza yakışır bir belediye başkanı olacağına inanıyorum.” açıklamasında bulundu.

Op. Dr. Rıfkı Karabatak ise Aksaray'ın 10 yıldır iktidar partisinden bir belediye başkanıyla idare edildiğini hatırlatarak, "Biz idare etmeye değil yönetmeye talibiz. Bunu yapmak için de cesur ve vizyon sahibi bir belediye başkanına, cesaretle alınan bu kararları uygulayacak genç, dinamik ve ülke sevdalısı bir kadroya ve Aksaray’ın da önünü açacak projelere ihtiyacı vardır. Allah'ın izniyle bu kriterler göz önüne alındığında Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray'da açık ara öndedir. Bizim adaylığımız yaklaşık 1 yıl önce açıklanmasına rağmen proje ve kadrolarımızı da ince eleyip sık dokuyarak, istişare ederek ortak akılla, ortak amaçla ve vatan sevdasıyla hazırlığımızı gerçekleştirdik. Allah'ın izniyle 31 Mart sabahı belediyeyi teslim aldığımızda işimiz tebrik kabul etmek değil, işimiz kolları sıvayıp vaat ettiğimiz projelerimizin düğmesine basmak olacaktır. Aksaray'ın 10 yıldır kaybettiği zamanı önümüzdeki 5 yılda kapatacağız." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar