İşadamları BUGİAD bowling turnuvasında buluştu

Yıl boyunca iş hayatında yoğun mesai harcayan iş adamları, BUGİAD Genç tarafından organize edilen bowling turnuvası ile stres attı.

Google Haberlere Abone ol
İşadamları BUGİAD bowling turnuvasında buluştu

Yıl boyunca iş hayatında yoğun mesai harcayan iş adamları, BUGİAD Genç tarafından organize edilen bowling turnuvası ile stres attı. Dernek üyeleri arasında bağı güçlendirmek amacıyla As Merkez'de yer alan Pin House Bowling'de gerçekleştirilen turnuvaya beşerli gruplardan oluşan 21 takım katıldı. 105 iş adamının kıyasıya mücadele ettiği ‘BUGİAD Genç Bowling Turnuvası’ birbirinden eğlenceli ve heyecanlı anlara sahne oldu.

Oldukça çekişmeli geçen turnuvanın bireysel kategorideki birinciliğini Uğur Erdem kazanırken, takımlar kategorisinde Samet Sözen, Alper Fırat Aksoy, Şükrü Acı, Sedat Kızılay ve Uğur Erdem'den oluşan Destek Patent takımı birincilik kupasının sahibi oldu. Rıdvan Kaya, İbrahim Sarıkoç, Soner Delen, Çoşkun Sadıkoğlu'nun yer aldığı Bursa Lazer Kalıp takımı turnuva ikinciliğini kazanırken; FBN Tekstil üçüncü oldu.

Bireysel kategoride birinciliği kazanan Uğur Erdem, etkinliğin oldukça eğlenceli geçtiğini ve bu etkinliklerin üyelerin hem iş stresini azalttığını hem de birlikteliklerini kuvvetlendirdiğini dile getirdi. Erdem, son olarak böylesine güzel bir organizasyon gerçekleştirdiği için BUGİAD Genc'e teşekkür etti. BUGİAD'ın gerçekleştirdiği bu tür aktiviteler ile iş dünyası içerisine sıkışan iş adamlarının rahatlaması adına önemli olduğunu dile getiren BUGİAD Genç Başkanı Mehmet Eğretli, "Her günü her dakikası oldukça yoğun geçen iş adamı arkadaşlarımızı, gerçekleştirdiğimiz bowling turnuvası ile bir sürede olsa iş hayatının o yorucu ortamından uzaklaştırmaya çalıştık" diye konuştu. CİHAN

Yorumlar