İngilizce Münazara Turnuvası sona erdi

Öğrencilerin uygulayıp eğlenerek İngilizce öğrenmesi amacıyla Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan İngilizce Münazara Turnuvası sona erdi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçesinden toplam 6 lisenin ortaklığında...

Google Haberlere Abone ol
İngilizce Münazara Turnuvası sona erdi

Öğrencilerin uygulayıp eğlenerek İngilizce öğrenmesi amacıyla Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan İngilizce Münazara Turnuvası sona erdi.

Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçesinden toplam 6 lisenin ortaklığında gerçekleşen Bursa Liseler Arası İngilizce Münazara Turnuvası çekişmeli geçti. Dereceye giren okullar ödülünü İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici’nin elinden aldı. Barış Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılan final maçında turnuvanın iki güçlü takımının sunumu büyük beğeni kazandı. Işıklar Askeri Hava Lisesi’nin ‘Vertigo’ takımı ile Özel Sınav Kolejinin ‘Eagles’ takımı müthiş bir finale imza attı. Turnuvada Işıklar Hava Lisesi turnuva birincisi olurken, Özel Sınav Koleji ikinci oldu. Üçüncülük maçında Bursa Anadolu Lisesi ile Işıklar Askeri Hava Lisesi’nin ‘Turbulence’ takımı yarıştı. Yarışma sonunda Turbulence, üçüncü olurken Bursa Anadolu Lisesi turnuvanın dördüncüsü oldu.

Bu etkinlikle öğrencilerin uygulayarak öğrenmelerini hedeflediklerini ifade eden Mustafa Bilici, “Bursa’mızın ulaştığı seviye bizi çok mutlu etti. Önceden dil eğitiminde yanlışlarımız vardı. Gramer eğitimi ağırlıklı dersler işlenirdi. Bugün artık bunları aştık ve konuşma ağırlıklı dersler yapar hale geldik. Projemizi yürüten ve katılan herkese, Barış Anadolu Lisesine de yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Turnuvanın gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Barış Anadolu Lisesi Müdürü Nurettin Eşiyok da, Bursa Liseler Arası İngilizce Münazara Turnuvasının ses getiren ve fark oluşturan bir proje olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından dereceye giren okullar ödülünü Mustafa Bilici’nin elinden aldı. Bir hafta süreyle gerçekleştirilen İngilizce münazara yarışmasına 25 liseden 34 takım ve toplam 250 öğrenci katıldı.

CİHAN

Yorumlar