Gülpembe Koleji'nden hocasına vefa

Gülpembe Koleji, vefat eden sınıf öğretmeni Mustafa Bortik'i unutmadı. Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Gürçeşme beldesinde toprağa verilen Mustafa Bortik’i sevenleri, mezarı başında andı.İslahiye Özel Gülpembe Koleji öğretmenleri,...

Google Haberlere Abone ol
Gülpembe Koleji'nden hocasına vefa

Gülpembe Koleji, vefat eden sınıf öğretmeni Mustafa Bortik'i unutmadı. Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Gürçeşme beldesinde toprağa verilen Mustafa Bortik’i sevenleri, mezarı başında andı.

İslahiye Özel Gülpembe Koleji öğretmenleri, hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Mustafa Bortik için defnedildiği Niksar Gürçeşme beldesine taziye ziyaretinde bulundu. Ayrıca İslahiye taziye evinde Özel Gülpembe Koleji öğretmenleri ve idaresi tarafından düzenlenen hatmi şerif ve Yasin okuma programında Mustafa Hoca, kolej öğretmenleri, öğrenci velileri ve ilçe genelinde birçok seveni tarafından rahmetle anıldı.

Kolej Müdürü Şahin Şahin, duygularını şöyle dile getirdi: ’’Okulumuz öğretmenlerinden Mustafa Bey, okulumuzda 8 yıldır görev yapmaktaydı. Biz onunla 2 yılı aşkın süredir beraber çalışıyoruz. Mustafa Hocamızın vefatı öğretmen arkadaşları ve beni çok derinden sarstı. Tokat'taki baba evinde cenazeye katıldık, taziyelerde bulunduk, İslahiye ilçemizde ise hatmi şerif ve Yasin okuttuk. Mustafa Hoca öğrencilerine karşı her zaman örnek bir insan oldu. Çocuklara vermiş olduğu eğitimle tüm velilerin takdirini aldı. Biz de geride kalan eşi ve çocuklarının her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Her türlü maddi, manevi ihtiyaçlarını da eksiksiz bir şekilde karşılanması için elimizden gelen tüm gayreti gösteremeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki Özel Gülpembe Koleji'nde öğretmenlik yapan Mustafa Bortik, yakalandığı kanser hastalığı sonucu tedavi görmekteydi. Tokat Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Mustafa Bortik, geçtiğimiz çarşamba günü hayatını kaybetti. CİHAN

Yorumlar