Goncalı öğrenciler yaz okulunda İngilizcelerini geliştirecek

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Gonca Kreş ve Gündüz bakım evinde yaz okulu kapsamında İngilizce dersleri veriliyor. Amerika’dan gelen 2 öğretmen tarafından verilen dersler 1 ay sürecek. Eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından...

Google Haberlere Abone ol
Goncalı öğrenciler yaz okulunda İngilizcelerini geliştirecek

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Gonca Kreş ve Gündüz bakım evinde yaz okulu kapsamında İngilizce dersleri veriliyor. Amerika’dan gelen 2 öğretmen tarafından verilen dersler 1 ay sürecek.

Eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından Özel Gonca kreş ve gündüz bakım evinde yaz okulu etkinlikleri başladı. Yaklaşık 60 öğrencinin katıldığı yaz okulunda bir ay süre ile devam edecek olan İngilizce derslerine de başlandı. Amerika’dan gelen Mahrukh Yasın ve Medina Colıc tarafından verilen derslerde dil gelişimi ve İngilizce dersi veriliyor. Çocukların neşe içerisinde takip ettiği derslerle ilgili olarak açıklama da bulunan Gonca Kreş ve Gündüz bakım evi Müdürü Rahşan Yılmaz “Yaz ayında çocukların İngilizceyi daha iyi kullanabilmeleri ve dillerini geliştirmeleri kapsamında bu dersi uygulamaya başladık” dedi.

Yaz okulunun 1 ay süreceği öğrenildi CİHAN

Yorumlar