GAPGİAD'ın Babalar Günü hediyesi Soma'nın 432 yetimine gidecek

Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) üyeleri ve işleri, Soma'da Babalar Günü'nü babasız geçiren çocuklar için yardım topladı. Toplanan yardımlar, Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla Soma'daki 432 yetim çocuğa ulaştırılacak....

Google Haberlere Abone ol
GAPGİAD'ın Babalar Günü hediyesi Soma'nın 432 yetimine gidecek

Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) üyeleri ve işleri, Soma'da Babalar Günü'nü babasız geçiren çocuklar için yardım topladı. Toplanan yardımlar, Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla Soma'daki 432 yetim çocuğa ulaştırılacak.

GAPGİAD üyeleri, Sunder Lokali'nde düzenlenen İlkbahar Kahvaltısı'nda bir araya geldi. Birlikte kahvaltı yapan aileler, masalarına konan zarflara para koyarak, Soma'da bulunan ve Babalar Günü'nü babasız geçiren 432 yetim çocuk için yardımda bulundu. Hem acı hem mutluluk veren bir Babalar Günü geçirdiklerini söyleyen GAPGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çalışkan, "Soma'da tam 432 çocuğumuz yetim kaldı. Bizler de masalarınıza bıraktığımız zarflara koyacağınız yardımlarınızı bu çocuklarımıza Kimse Yok Mu aracılığıyla ulaştıracağız. Babalar Günü'nde her ne kadar hüzünlü olsalar da acılarını bir nebze olsun dindirme yolunda bir adım da biz atmış olacağız." diye konuştu.

Programda ayrıca, derneğin genel sekreterlik görevinden ayrılan ve öğretim görevlisi olarak çalışmalarına devam eden Ali Murtaza İsaoğlu'na da plaket takdim edildi.

CİHAN

Yorumlar