Erol Büyükburç'un cenazesinde olay çıktı

Geçtiğimiz günlerde evinde ölü bulunan Ünlü sanatçı Erol Büyükburç'un İstanbul Levent Camii'ndeki cenaze töreninde olay çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Erol Büyükburç'un cenazesinde olay çıktı

İmamın helallik istediği sırada camiye sonradan gelen iki şahıs "Hakkımızı helal etmiyoruz" diye bağırdı. Cemaatin tanımadığı bu kişiler, reaksiyon üstüne camiden uzaklaştırıldı. İki şahıs " Bunlar gençlerimizi yozlaştırdı" diyerek protestosunu sürdürdü.

Cenazeye gelenlar ise "Şov yapıyorsunuz" diyerek  reaksiyon gösterdi. Tepkiler üstüne 2 şahıs camiden çıkarıldı. Ancak Büyükburç'un yakın çevresinden birtakım kişiler, bu insanların arkasından gitti.

Tepki Levent'in fasıla sokaklarında sürdü. Araya Beşiktaş Belediyesi zabıta ekipleri girmeye çalıştı. Ancak reaksiyon vakit vakit tekme ve yumruklu duruma dönüştü.  Bu kişiler, kim oldukları sorusuna "Biz Türk öz halkıyız" karşılığını verdi. "Neden hakkınızı helal etmiyorsunuz" sorusuna da "Bunların açtığı yolda gençlerin ne duruma geldiğini görüyorsunuz" karşılığını verdi. Olaylar fasıla sokaklarda uzun vakit devam etti. 

Törende İstanbul Valisi Vasip Şahin de yer alıyordu. Ancak vakalar esnasında çevrede hiç bir polisin olmaması dikkat çekti. Cenazeyi karıştıran 2 kişi, zabıtalar vasıtası ile uzaklaştırıldı.







Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar