Eğitim Bir-Sen: Öğretmenlere şiddet son bulmalı

Gaziantep'te İsmet Paşa Anadolu Lisesi Müdürü Ali Özpolat ve Müdür Yardımcısı Savaş Ahmet Aksu'nun okulda 2 eski öğrenci tarafından bıçaklanmasına Eğitim Bir Sen Gaziantep Şube Başkanı Mithat Sevin, sert bir açıklamayla kınadı.

Google Haberlere Abone ol
Eğitim Bir-Sen: Öğretmenlere şiddet son bulmalı

Gaziantep'te İsmet Paşa Anadolu Lisesi Müdürü Ali Özpolat ve Müdür Yardımcısı Savaş Ahmet Aksu'nun okulda 2 eski öğrenci tarafından bıçaklanmasına Eğitim Bir Sen Gaziantep Şube Başkanı Mithat Sevin, sert bir açıklamayla kınadı. Sevin, "Bu iki kardeşimize ve tüm eğitim camiasına geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyor ve yapılan bu saldırıyı nefretle kınıyoruz." dedi.

Sevin, Vali’ye, Milli Eğitim Bakanı'na ve Başbakana da seslendi. Eğitimde kalite ve başarıyı sağlamanın yolunun öğretmenin güvenliği ve huzurunu temin etmek olduğunu belirten Sevin, "Tek derdi öğrencilere iyi bir gelecek hazırlamak olan öğretmenlerimize yapılan saldırı bütün eğitim camiasını ve toplumumuzu hedef almıştır. Öğretmenlerimize yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor, saldırganların hak ettiği cezaya çarptırılmasını ve öğretmenlere şiddetin son bulmasını talep ediyoruz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar