Çukurova Teknokent, 'Teknoloji Geliştirme Endeksi’nde 14. sıraya yükseldi

'Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 2012 Performans Endeksi’ sonuçları açıklandı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda açıklanan verilere göre, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) bünyesinde kurulan Çukurova Teknokent.

Google Haberlere Abone ol
Çukurova Teknokent, 'Teknoloji Geliştirme Endeksi’nde 14. sıraya yükseldi

'Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 2012 Performans Endeksi’ sonuçları açıklandı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda açıklanan verilere göre, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) bünyesinde kurulan Çukurova Teknokent, 10 sıra birden atlayarak 14. sıraya yükseldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Kamu Sanayi İşbirliği Final Çalıştayı’nda açıklanan endeks, sonuçları Adana’da sevinçle karşılandı.Sonuçlarla ilgili açıklama yapan Çukurova Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknokent) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadir Aydın, Çukurova Üniversitesi ve Çukurova Teknokent’in birbirlerini destekler ve tamamlar yapılar olduğuna dikkat çekti.

Prof. Aydın, “Birisinin başarısı diğerinin seviyesini belirlemektedir. Teknokentin girişimcilik ve yenilikçilik endeksinde 24. Sıradan 14. Sıraya yükselmesinde de Çukurova Üniversitesi’nin başarısı direk katkı sağlamıştır. Bu nedenle performans endeksinde Teknokent’in 10 basamak birden yükselmesine katkı sağlayan yönetim kurulu üyelerimize, yönetici şirket çalışanlarımıza, firmalarımıza ve çalışanlarına, üniversite yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. Üniversitenin yanı sıra yerel destekleri de yanımıza alarak Teknokent’i çok daha yüksek hedeflere ulaştırmak temel hedefimizdir.’’ dedi.
CİHAN

Yorumlar