Çarşamba polisi 8 ayrı arama kararı olan şahsı yakaladı

Bir vatandaşın şüpheli davranışları üzerine harekete geçen Çarşamba polisi, 8 ayrı arama kararı olan S.

Google Haberlere Abone ol
Çarşamba polisi 8 ayrı arama kararı olan şahsı yakaladı

Bir vatandaşın şüpheli davranışları üzerine harekete geçen Çarşamba polisi, 8 ayrı arama kararı olan S.E.'yi (27) yakaladı. Yine aynı gün, hırsızlık yapan iki kişi ile taciz iddiasıyla bir kişi yapılan çalışma sonucu yakalandı.

İlçenin Beylerce mevkiinde polis, bir kişinin durumundan şüphelendi. Polisi gören S.E. (27) kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu gözaltına alınan şahsıs hakkında ruhsatsız silah bulundurmaktan iftiraya, tehditten yaralamaya kadar 8 ayrı arama kararı ile kesinleşmiş 5 yıl 6 ay hapis cezası ve 9 bin 500 TL para cezası olduğu tespit edildi. Samsun Kavak nüfusuna kayıtlı S.E. (27), çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Çarşamba Cezaevi'ne gönderildi. Yine aynı gün, Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir markette hırsızlık yaptığı tespit edilen İ.D. (15) ile S.Ö. (15) ise gözaltına alınarak savcılığa sevk edildi.

TACİZ İDDİASIYLA TUTUKLANDI

Ayrıca, Çarşamba’nın Çay Mahallesi'nde meydana gelen olayda; O.Ç. (23) isimli kişinin 7 Nisan 2014 tarihinde bir çocuğu tacizde bulunduğu tespit edildiği öğrenildi. Şahıs dün polis tarafından yakalanarak taciz iddiasıyla gözaltına alındı. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli O.Ç., buradaki işlemlerin ardından, çıkarıldığı adli mercilerce küçük yaşta çocuğa cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince operasyon yapılmış, 19 kişi sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştü.
CİHAN

Yorumlar