Binali Yıldırım’a Sabah-atv’nin satışıyla ilgili iddialar soruldu

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, Sabah Gazetesi ile Atv’nin satışı öncesinde bazı iş adamlarıyla Ankara’da buluşarak toplantı yaptığı, iş adamlarından alınan paralarla havuz.

Google Haberlere Abone ol
Binali Yıldırım’a Sabah-atv’nin satışıyla ilgili iddialar soruldu

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, Sabah Gazetesi ile Atv’nin satışı öncesinde bazı iş adamlarıyla Ankara’da buluşarak toplantı yaptığı, iş adamlarından alınan paralarla havuz oluşturularak satışın gerçekleştiği iddialarını değerlendirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında İzmir Menderes ilçesini ziyaret eden Yıldırım, burada bir taksi durağına misafir oldu. Çay içerek taksici esnaflarıyla sohbet eden Yıldırım daha sonra gazetecilerin Sabah-Atv’nin satışı ile ilgili sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin sorusu üzerine Yıldırım, “İddia eden kim? Edeni söyle ki, ona göre cevap vereyim.” dedi. Gazetecinin, bu yöndeki iddiaların internet sitelerinde yer aldığını hatırlatması üzerine Yıldırım, “Ben öyle, öyle, öyle adresi belli olmayan şeylere inanmayın. Kimse iddia eden ortaya çıkar, bizde cevabını veririz. Tamam mı arkadaşlar. Biz İzmir’in her mahallesinde, her köyünde hemşehrilerimizle bir aydır sohbet ediyoruz. Dertlerini dinliyoruz. Biz lüzumsuz işlerle uğraşmıyoruz. Bizim işimiz millet. Onun dışındaki işler bizi ilgilendirmiyor” dedi.
CİHAN

Yorumlar