Başkan Sözlü: Adana’yı temiz kadrolarla yöneteceğiz

MHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Adana'yı büyütüp, geliştirerek Çukurova’nın incisi ve gözbebeği yapamaya talibim.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözlü: Adana’yı temiz kadrolarla yöneteceğiz

MHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Adana'yı büyütüp, geliştirerek Çukurova’nın incisi ve gözbebeği yapamaya talibim.” dedi.

Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Meclisi aday adayı Ahmet Salim Kaya’nın düzenlediği tanıtım toplantısına katıldı. Temiz kadrolarla Adana’yı düştüğü yerden kaldıracaklarını vurgulayan Sözlü, çağdaş şehircilik örneği sergileyen bir anlayışla Adana’yı eski ihtişamlı günlerine kavuşturacaklarını kaydetti. Sözlü, konuşmasında şunları söyledi: “Üretken belediyecilik ile yola çıkan kadrolarımız kolektif bir şuur içinde geçmişte olduğu gibi Adana’yı ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif manada süper lige çıkartacaktır. Elimizde unumuz, şekerimiz ve yağımız mevcut sadece helva yapılması gerekiyor. İşte onu da yapacak kadrolar MHP’dedir. Adana’nın problemlerini yerinde gözlemlemek adına yaklaşık bir buçuk yıldır sahalardayım. Gerek bire bir gerekse ev ve mahalle toplantılarda görüştüğüm esnaf, sanayici, işadamı, evhamımı, işçi-memur kısacası Adana’nın öz evlatlarının isteklerini ve şikâyetlerin diledim. Bu yönde birçok projeler ürettik. Hala üzerinde çalıştığımız projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirecek kararlılığı ve istikrarı kendimde gören bir siyasetçi olduğuma inanıyorum.”

Hüseyin Sözlü, daha sonra balıkçılar çarşısını gezdi. Balıkçıların sorunlarını dinleyen Sözlü, başkan olması halinde Adana’ya yakışır bir balık hali yapacağının sözünü verdi.
CİHAN

Yorumlar