Bakır: Kendimi en çok Samsun’dan sorumlu hissediyorum

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı için isminin geçmesi hakkında "Hepimiz Türkiye'nin milletvekilleriyiz ama ben kendimi en çok Samsun’dan sorumlu hissediyorum.

Google Haberlere Abone ol
Bakır: Kendimi en çok Samsun’dan sorumlu hissediyorum

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı için isminin geçmesi hakkında "Hepimiz Türkiye'nin milletvekilleriyiz ama ben kendimi en çok Samsun’dan sorumlu hissediyorum." dedi.

Partisinin Bafra İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Bakır, bir soru üzerine yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Bakan olup olmamak milletvekilinin kendi elinde olan bir şey değil. Şu anda bizim Gençlik ve Spor Bakanımız, önceki grup başkan vekillikleri ile tecrübeleri nedeni ile genç ve dinamik bir insan olarak, Samsunumuzu, Türkiye’yi özellikle kendi bakanlığı alanında gerçekten çok üste taşıdı. Başbakanımızın yurt içi gezilerinde eşlik etmediği hiçbir miting, hiçbir açılış olmadı. Her mitinginde Başbakanımızın yanında oldu. Ben bunun için gerçekten kendisiyle gurur duyuyorum. Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı için ismimim geçmesi hakkında gerçekten ben böyle hiçbir izlenim almadım. Ben her zaman şunu söylerim, hepimiz Türkiye'nin milletvekilleriyiz, ama ben kendimi en çok Samsun’dan sorumlu hissediyorum. Benim için Samsun önemli. Size şunu şerefimle temin ederim ki: Siz İstanbul’dan birinci sıraya konulacaksınız deseler hiç umurumda bile değil. Ben ölene kadar Samsunlu olarak kalırım. Ben şu çalışmaları ile en az bir bakan kadar, şehrim için bir şeyler yapıyorum. Tabi böyle bir görev verilirse onur duyarım. Hem Samsun, hem kendi adıma onur duyarım. Ama böyle bir şey hiç hissetmedim. Bunun için bir şey söyleyemem."

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in çalışmalarıyla bakanlığı bir icra bakanlığı haline getirdiğini ifade eden Bakır, "Ben Meclis'e geldiğim zaman hem kendi partililerimiz hem de diğer partililer destek oldular. Gelip dileklerini söylüyorlar bu bizim için bir onur oluyor. Bir Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ne olması gerekiyorsa Başbakanımızın destekleriyle taşınabilecek en yüksek dereceye geldi. Ben hem gurur duyuyorum hem de üzülüyorum. Fatma Hanım gidiyor diye ama bir taraftan da bir kadının Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı adayı olması beni ayrıca onurlandırıyor." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar