Bahçeli: AKP siyasi ömrünü tüketmiş suni teneffüsle yaşıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin kaos, kriz, kargaşa, kamplaşma içinde olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: AKP siyasi ömrünü tüketmiş suni teneffüsle yaşıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin kaos, kriz, kargaşa, kamplaşma içinde olduğunu söyledi. Gidişatın felakete götürdüğünü ifade eden Bahçeli, “Bu iktidar siyasi ömrünü tüketmiştir. Süni teneffüsle yaşıyor. Sanal araçlarla topluma kendisini kabul ettirmeye çalışıyor. Bu iktidar can çekişiyor.” dedi.

Devlet Bahçeli, Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde partisinin salon toplantısına katıldı. İktidar partisine eleştirilerde bulunan Bahçeli, “Türkiye bir kaos, kriz, kargaşa, kamplaşma gibi kavramlar ne anlama geliyorsa onları yaşar hale geliyor. Bu gidişat felakete götürüyor Türkiye’yi. Bu iktidar başaramamıştır. Bu iktidar siyasi ömrünü tüketmiştir. Süni teneffüsle yaşıyor. Sanal araçlarla topluma kendisini kabul ettirmeye çalışıyor. Bu iktidar can çekişiyor. Kendisini iktidardan düşürüp bir çok mağduriyeti tekrar yaşamak arkasından da sürekli ağlayarak milleti tekrar aldatmak, bu gidişatın sonunu engellemek için fırsat kollamaktadır.” diye konuştu.

İktidarın ağlamayı tavır haline getirdiğine ileri süren Bahçeli, şöyle devam etti: “Hele bir tanesi var ne yaparsa yapsın gözüne iyi dikkat edin. Hiç birinde yüreğinin yanmasından kaynaklanan bir durumdan gözünde buğulanma yok. Sahneye çıkmadan bir iki damla akıtıyor. Eline de mendil alıp ağlıyor. Bunu alışkanlık haline getirmişler. Bülent abisi bunu yaparsa Recep Bey arkasında kalır mı?”

Başbakan Erdoğan’a yüklenen Bahçeli, Erdoğan’ın kibirli, gururlu olduğunu belirterek, “Yasaları, yürütmeleri var. Televizyonları var. Yargıyı da kuşatmış. AKP’leştiriyor, siyasallaştırıyor. O kadar gücü elinde bulundururken güç çılgınlığına dönüştürüyor.” ifadelerini kullandı. Bahçeli konuşmasının ardından Üsküdar ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını tanıttı.


CİHAN

Yorumlar