Bafra T Tipi Cezaevi müdürüne doğum günü hediyesi şampiyonluk kupası

Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Bafra T Tipi Ceza İnfaz Kurumu şampiyonluk yemeği tertip etti.Bafra’da bir lokantada düzenlenen yemekte, turnuvada mücadele eden çalışma...

Google Haberlere Abone ol
Bafra T Tipi Cezaevi müdürüne doğum günü hediyesi şampiyonluk kupası

Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Bafra T Tipi Ceza İnfaz Kurumu şampiyonluk yemeği tertip etti.

Bafra’da bir lokantada düzenlenen yemekte, turnuvada mücadele eden çalışma personeliyle eğlenen ve futbolun centilmenlik oyunu olduğunu belirten Bafra T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kasım Demiralp, “Bafra Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum. Bu turnuvada biz birinci olduk. Turnuvaya katılan arkadaşlarımızın hepsini kutluyorum. Futbol centilmenlik oyunudur. Biz sporun centilmenlik içerisinde geçmesini isteriz. Bir takım tatsız ve istemediğimiz olaylar oldu. Bundan sonra ileriye bakacağız. Kendi takımımı kutladığım kadar diğer kurum takımlarını kutluyorum ve başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından, cezaevi futbol takımı oyuncuları tarafından Kasım Demiralp’a doğum günü sürprizi yapıldı. Oyuncuları ve aynı zamanda çalışma arkadaşları tarafından getirilen pasta doğum günü kutlandı. Hoşça vakit geçirip eğlenen şampiyonlar yemeği toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırdı.

CİHAN

Yorumlar