Arınç, vatman koltuğuna oturup tren kullandı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, yüzde 50 oyun hakkını vermek için çalıştıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Arınç, vatman koltuğuna oturup tren kullandı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, yüzde 50 oyun hakkını vermek için çalıştıklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehiriçi ulaşımı rahatlatmak amacıyla yapılan Bursaray Kestel Hattı’nın ilk istasyonunun açılışı Otosansit İstasyonu’nda düzenlenen törenle gerçekleşti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, seçim yasaklarının bugünden sonra başlayacak olması sebebiyle hattın ilk 4 istasyonunu bugün açtıklarını söyledi. Raylı sistemde yolcu sayısını günde 1 milyonu aştığını belirten Altepe, tramvay hatları ile birlikte toplam 48 kilometre raylı sistem hattı yapıldığını dile getirdi. Bursa Valisi Münir Karaloğlu da seçim yasakları başlamadan önce açılışları peşpeşe gerçekleştirdiklerini kaydetti.

'BAŞIMIZ DİK VİCDANIMIZ RAHAT'

Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da kendilerine hizmet etmenin düştüğünü belirterek şunları söyledi: "Bizim hükümetimiz hizmetkar bir hükümettir. Başımız dik, alnımız açık, hamdolsun vicdanımız müsterih, yüzde 50 oyun hakkını fazlasıyla milletimize vermek için başta başbakanımız gece gündüz çalışıyoruz. Allah yolumuzu ve hepimizin bahtını açık etsin."

YÜRÜYEN MERDİVEN DURDU

Konuşmaların ardından Bursaray Kestel Hattı’nın ilk dört istasyonu için Otosansit İstasyonu hizmete açıldı. Kurdele kesiminden sonra Arınç ve beraberindekiler yürüyen merdivenle istasyona indi. Bir süre yürüyen Arınç ardından trene binmek için yeniden yürüyen merdivene bindi. Yürüyen merdiven yoğunluk sebebiyle bir anda durdu. Arınç ve yanındakiler de kısa bir süre duraksadıktan sonra yürüyerek çıkarak trene bindi. Vatman koltuğuna oturan Arınç, gazetecilere poz verdi. Ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursaray trenini vatman olarak hareket ettirdi. Uzun süre treni kullanan Arınç, Mimarsinan – Orhangazi Üniversitesi İstasyonu’nda trenden indi. CİHAN

Yorumlar