Ankara’daki 1 Mayıs eyleminde kameralara ilginç görüntüler yansıdı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerinde polis müdahalesinin ardından oturma eylemi yapan bir gösterici ile yanına gelen Ankaragücülü taraftar arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Ankara’daki Gezi Parkı protestoları sırasında hayatını...

Google Haberlere Abone ol
Ankara’daki 1 Mayıs eyleminde kameralara ilginç görüntüler yansıdı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerinde polis müdahalesinin ardından oturma eylemi yapan bir gösterici ile yanına gelen Ankaragücülü taraftar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Ankara’daki Gezi Parkı protestoları sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ü anmak için Kızılay’a girmek isteyen göstericiler ile polis arasında gün boyu çatışma yaşandı. Eylem sırasında kameralara ilginç görüntüler yansıdı.

Daha önce Kızılay’daki bir eylemde eylemcileri tiye alan Ankaragücülü taraftar, bu eylemde de alanlardaydı. Taraftar, Kızılay’a giremediği için oturma eylemi yapan bir göstericinin yanında soluğu aldı. İkili arasında yaşanan diyalog dikkat çekti.

Elinde darbuka bulunan bir başka vatandaş da eylemcilerin arasına katıldı. Vatandaşın çaldığı darbukaya eylemciler oynayarak eşlik etti.

CİHAN

Yorumlar