Tasarım öğrencileri markalarını tanıttı

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencileri, mezun olmadan önce geliştirdikleri markaları tanıttı. Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO bünyesinde 2002 yılında açılan ve bu yıl 11. dönem...

Google Haberlere Abone ol
Tasarım öğrencileri markalarını tanıttı

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencileri, mezun olmadan önce geliştirdikleri markaları tanıttı.

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO bünyesinde 2002 yılında açılan ve bu yıl 11. dönem mezunlarını veren Grafik Tasarım Programı, grafik uygulamalar konusunda yetkin ara eleman yetiştirmeye devam ediyor. İki yıllık eğitim sürecinde tasarım, reklamcılık, ambalaj, illüstrasyon, web uygulamaları, dijital fotoğrafçılık gibi pek çok alanda teorik bilgi ve pratik beceriyle donatılan öğrenciler, mezun olmadan önce Bursa Reklamcılar Derneği aracılığıyla Bursa’daki önemli ajansların koçluğunda hazırladıkları projeleri, okulun bahçesinde açtıkları stantlarda sektör temsilcilerine tanıttı.

Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehtap Sağocak’ın yürütücülüğünde yapılan çalışmalar, sektör temsilcilerinden oluşan jüri tarafından tasarım, konsept oluşturma, kimlik yaratma, tanıtım ve stand uygulamaları, sunum, markayı temsil ve savunma gibi birçok düzlemde değerlendirilerek en başarılı çalışmalar belirlendi. TBMYO Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehtap Sağocak, öğrencilerin, öğrenimlerinin son döneminde kapsamlı bir projeyle iki yıllık süreçte edindikleri tüm bilgileri birleştirme imkânı bulduklarını ve bir anlamda iş hayatına hazır olduklarını gösterdiklerini söyledi.

Öğrencilerin geliştirdiği markalar, jürinin beğeni sıralamasına göre şöyle: "Doris Sabun, Limetta İçecek, Diyar Zeytin, Noyan Kol Düğmesi, Muni Bebe Ayakkabısı, Cipskare, Balbi Dondurma, Noah's Ark Kedi Köpek Mamaları, Black T Çay. CİHAN

Yorumlar