14 şehirde 1,8 milyon ev ve işyerine hızlı internet götürdü

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, 2008 yılında başlattıkları fiber yatırımlar ile 14 şehirde 1,8 milyon ev ve işyerinin kapısına kadar 1000 Mbps hızında internet hizmeti götürdüklerini söyledi. Turkcell Superonline'ın müşteri...

Google Haberlere Abone ol
14 şehirde 1,8 milyon ev ve işyerine hızlı internet götürdü

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, 2008 yılında başlattıkları fiber yatırımlar ile 14 şehirde 1,8 milyon ev ve işyerinin kapısına kadar 1000 Mbps hızında internet hizmeti götürdüklerini söyledi.

Turkcell Superonline'ın müşteri sayısı fiber optik yatırımlarının da katkısıyla 1 milyona ulaştı. Şirketin şanslı müşterisi Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olan Dr. Ergün Yeşilyurt oldu. Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, İstanbul’daki Genel Müdürlük binasında ağırladığı Yeşilyurt ailesine iki yıl boyunca 1000 Mbps fiber internet üyeliği, iPad ve SwissVoice ePure kablosuz ev telefonu hediye etti. Erkan, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Turkcell Superonline, telekomünikasyon gibi yatırımların geç geri dönüş yaptığı bu sektörde genç bir oyuncu. Genç ama çok dinamik. 2008 yılında başlattığımız fiber yatırımlar ile bugün 14 ilde 1,8 milyon ev ve işyerinin kapısına kadar 1000 Mbps hızında internet hizmeti götürüyoruz. Şimdi 1 milyon müşteriye ulaştığımız bu özel günde, şirketimizin çok kısa sürede ulaştığı bu muazzam ölçeği görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında 500 bin fiber internet müşterisine sahip oluşumuzu kutladık. Bu sene birinci çeyrek sonu itibariyle 614 bin fiber internet kullanıcısına sahibiz. Altyapı yatırımını yaptığımız fiber ile müşteri sayısındaki hızlı artışın süreceğine inancımız tam."

CİHAN

Yorumlar