Hasta olan Türkmen çocukları muayene edildi

Ülkü Ocakları üyeleri, göç etmek zorunda kalan Türkmen çocuklarının hastalıklarla mücadelelerinde yanında oluyor.Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı üyeleri, Türkmen ailelerin ihtiyaçlarına yetişmek için çaba gösteriyor....

Google Haberlere Abone ol
Hasta olan Türkmen çocukları muayene edildi

Ülkü Ocakları üyeleri, göç etmek zorunda kalan Türkmen çocuklarının hastalıklarla mücadelelerinde yanında oluyor.

Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı üyeleri, Türkmen ailelerin ihtiyaçlarına yetişmek için çaba gösteriyor. Birçok yetim çocuğun ziyaretine giden Yunus Emre Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Biricik, temasları sonucu hastalıklarla mücadele eden çocukları gördü. Gönüllü bir doktor ile Türkmen ailelerin yaşadığı evleri kapı kapı dolaşan Başkan Biricik, bir yandan da ilaçları temin ediyor.

Muayeneler sonrası bir açıklama yapan Başkan Biricik, "Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı olarak Türkmen ailelerimize yönelik çalışmalarımız devam etmekte. Şehrimize yeni gelen Türkmen ailelerimiz var. Bu ailelerimizin temel ihtiyaçlarını karşılamak için sık sık bu ailelerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Ziyaret ettiğimiz ailelerimiz içerisinde hasta çocukların olduğunu gördük. Tespit ettiğimiz ailelerin çocuklarını gönüllü olarak kontrol edecek bir doktor bulduk. Çocukların genel sağlık durumlarını kontrol ettirdik. İlaçlarını temin ederek tedavi süreçlerini takip edeceğiz. İki çocuğumuzun tedavisine de hastanede devam ediliyor. Onların durumlarıyla da yakından ilgilenmekteyiz" dedi.

Yorumlar