AKMB Yayınları TÜYAP Kitap Fuarı’nda yer alacak

Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı (AKMB) Yayınları 4-12 Kasım arası açık olacak TÜYAP Kitap Fuarı’nda 500’ün üzerindeki yayın çeşidiyle yer alacak.AKMB Yayınları, İstanbul Beylikdüzü’nde 4-12 Kasım arası açık olacak TÜYAP...

Google Haberlere Abone ol
AKMB Yayınları TÜYAP Kitap Fuarı’nda yer alacak

Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı (AKMB) Yayınları 4-12 Kasım arası açık olacak TÜYAP Kitap Fuarı’nda 500’ün üzerindeki yayın çeşidiyle yer alacak.

AKMB Yayınları, İstanbul Beylikdüzü’nde 4-12 Kasım arası açık olacak TÜYAP Kitap Fuarı’na AKMB olarak 500’ün üzerindeki yayın çeşidiyle katılacak. Fuarda Türk düşüncesi, Türk mimarisi, Türk müziği, halısı, çinisi, bilim tarihi gibi kültürümüzün ana unsurlarıyla ilgili birbirinden kıymetli ve bilimsel yayın ölçütleriyle hazırlanıp basılmış kitapların tamamı yüzde 50 indirimli olarak satışa sunulacak.

Fuarın açılışında Atatürk Kültür Merkezi Başkan Yardımcısı Şaban Abak, saat 14.00’te fuar alanı içindeki Heybeliada Konferans Salonu’nda "Kamuda Kültür Yayıncılığı ve AKMB Örneği" konulu bir konuşma yaparak, yayınlar ve yeni çıkan kitapları fuar ziyaretçilerine tanıtacak.

Bu yıl fuarda AKMB için bir yenilik olarak yazarlara imza günü de düzenlenecek. Bu kapsamda 5 Kasım Pazar günü saat 12.00’de fuar içindeki Heybeliada Konferans Salonu’nda Prof. Uğur Derman, "Türk Hat San’atının Şaheserleri" konulu bir konferans verecek. Konferans bitiminde Derman, Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı kitap satış bölümüne geçerek "Türk Hat San’atından Seçmeler" adlı 700 sayfalık kitabını okurları için imzalayacak.

11 Kasım Cumartesi günü ise Prof. Dr. Hakkı Önkal, sabah saat 10.00’dan itibaren tüm gün fuardaki AKMB kitap satış bölümünde kitaplarını imzalayacak. Önkal’ın "Anadolu Selçuklu Türbeleri" ve "Osmanlı Hanedan Türbeleri" olmak üzere iki kitabı bulunuyor.

Yorumlar