İstanbul Trafiğinde 1 Mayıs Değişikliği

İstanbul'da 1 Mayıs dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.Toplu taşıma araçlarında ise iptaller ve sefer değişiklikleri oldu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Trafiğinde 1 Mayıs Değişikliği

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün uygulaması kapsamında saat 06.00'dan itibaren Taksim, Şişli, Mecidiyeköy ve Beşiktaş çevresindeki yollar trafiğe kapatıldı. 

 Hacıosman-Taksim metro hattında seferler, Hacıosman-Levent arasında yapılırken, Levent-Yenikapı arasında metro çalışmıyor. Kabataş-Taksim Füniküler hattında sefer yapılmıyor. Bağcılar-Kabataş Tramvay hattındaki seferler, Soğanlı-Topkapı arasında gerçekleştiriliyor. Topkapı-Kabataş istasyonları arasında seferler durduruldu. Marmaray seferleri de Sirkeci istasyonunda durmadan devam ediyor.  Söğütlüçeşme-Cevizlibağ arasında metrobüs hattı 06.00'dan itibaren hizmet vermiyor. Metrobüs, Beylikdüzü-Cevizlibağ arasında çalışıyor. Anlık değişiklikler İETT'nin Twitter hesabı @iettdestek hesabından takip edebilecek. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) Sirkeci-Harem arabalı vapur seferleri karşılıklı olarak yapılmıyor. Şehir Hatları'nın Üsküdar-Beşiktaş seferleri ikinci bir duyuruya kadar durduruldu.  Haliç hattı seferleri Üsküdar-Ayvansaray-Eyüp ve Eyüp-Ayvansaray-Üsküdar şeklinde yapılıyor. Karaköy-Kadıköy ve Eminönü-Kadıköy seferleri birleştirilerek, Karaköy-Eminönü-Kadıköy vapuru Kadıköy İskelesi'ne geliyor. Üsküdar-Eminönü/Eminönü-Kadıköy/Kadıköy-Karaköy/Kabataş-Kadıköy/Beşiktaş-Kadıköy seferlerinde Kadıköy ve Üsküdar iskelelerinden yolcu alımı yapılmıyor, seferler tek yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Yorumlar