Hastaneden kaçırılan çete lideri yakalandı

Kocaeli'de arkadaşları tarafından hastaneden kaçırılan organize suç çetesi lideri bugün polis tarafından yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Hastaneden kaçırılan çete lideri yakalandı
Kocaeli F Tipi Cezaevi’nden dün tedavisi için hastaneye getirilen organize suç örgütü lideri Arif Ötleş pencereden atlayarak kaçtı. Olaydan sonra Ötleş’e yardımcı olan 3 kişi yakalanırken, şüpheli motositletle kaçtı. Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde aracı bozulunan Ötleş ile Ankara’dan çağırdığı öğrenilen 4 adamı polisin konrolleri sırasında yakalandı. Polis ekiplerince etkisiz hale getirilen Arif Ötleş, adamlarından polisleri vurmalarını istedi.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu sabah saat 06.00 sıralarında, D-100 Karayolu Bakırcılar mevkiinde yaptıkları kontrol sırasında 06 RA 057 plakalı aracı durdurdu. Otomobilde bulunan Niyazi Arslan, Ergin Kaygusuz, Serkan Bülbül, Murat Erkal ile üzerinden kimlik çıkmayan ve adının Ahmet Çolak olduğunu söyleyen kişinin üzerlerinin madeni yağ ve yırtık olması nedeniyle şüphelen polis kimliklerini kontrol ederek, araçta arama yapmak istedi.

Bu sırada, adının Ahmet Çolak olduğunu söyleyen kişi polisin üzerinde tabanca olduğunu fark etmesi üzerine araçtan inerek kaçmaya çalıştı. Polis, kaçmaya çalışan kişiyi yakaladı.

Yakalanan kişi, araçta bulunan 4 adamına, "Oğlum nasıl arkadaşsınız, bana sahip çıksanıza, vursanıza onları" diye bağırdığı öne sürüldü.
 

Yorumlar