Çıplak dolaşan adamı dövüp polise teslim ettiler

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde, akli dengesi bozuk olan ve gündüz vakti sokakta çırılçıplak dolaşan 40 yaşlarındaki bir erkek, esnaf tarafından dövüldükten sonra polise teslim edildi.

Google Haberlere Abone ol
Çıplak dolaşan adamı dövüp polise teslim ettiler
Darıca'da çırılçıplak dolaşan adamı dövüp polise teslim ettiler 
Üzerinden kimlik çıkmayan ve polis ekipleri tarafından sağlık kontrolü için Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne getirilen 40 yaşlarındaki kişi, burada görevlilerin dalgınlığından yararlanarak kaçtı. Üzerindeki kıyafetleri dışarı çıktıktan sonra çıkartan bu kişi, ilçenin en işlek yeri İstasyon Caddesi'nde çırılçıplak bir halde dolaşmaya başladı. Onu görenler kaçışırken, yaklaşık 300 metre bu şekilde yürüdü.
Daha sonra şaşkınlıklarını üzerinden atan bazı esnaf, çıplak adamın yanına gidip onu durdurmak istedi. Karşı koyup yürümeye devam etmek isteyince de dövmeye başladı. Çıplak adam, önce bir takdi durağına girdi. Daha sonra yakındaki bir kuaförden getirilen havluya sarıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polisler, çıplak adalı karakola götürdü. Bu kişinin kimliğine ulaşılamadığı, nerede oturduğunun da belirlenemediği öğrenildi. İncelemeler sürdürülüyor.


Yorumlar