Milas’ta uyuşturucu zanlıları serbest bırakıldı

Muğla Milas’ta polis ekiplerinin yaptığı operasyonda bir araçta uyuşturucu bir miktar uyuşturucu ile yakalanan 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

Google Haberlere Abone ol
Milas’ta uyuşturucu zanlıları serbest bırakıldı

Muğla Milas’ta polis ekiplerinin yaptığı operasyonda bir araçta uyuşturucu bir miktar uyuşturucu ile yakalanan 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından durdurulan şüpheli bir araçta, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre; Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan yol uygulamasında, şüphelenilen bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramalar sonucunda KOM ekipleri tarafından, uyuşturucu arama köpeği Oscar eşliğinde araca saklanmış; toz esrar ve işlenilmemiş esrar maddesi ele geçirilmişti.

Araçta bulunan; S.Ç., A.A. ve O.G. KOM ekipleri tarafından gözaltına alınarak, ifade işlemlerinin ardından “uyuşturucu bulundurmak ve temin etmek” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Zanlılardan O.G. ve S.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, A.A. adli kontrol şartıyla salıverildi.

Yorumlar