Zonguldak'ta renkli evlilik teklifi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, evlilik teklifi eden ve "evet" cevabı alan bir genç, kızın annesinin sürprizi ile karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol
Zonguldak'ta renkli evlilik teklifi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, evlilik teklifi eden ve "evet" cevabı alan bir genç, kızın annesinin sürprizi ile karşılaştı. Gelin adayının annesi, gencin başından aşağı bir kova su döktü.

Ereğli'de yaşayan ve halk otobüsü işletmeciliği yapan Ercan Topçu (26), seneler önce otobüste tanıştığı Güzin Kaymaz (20) ile evlenmeye karar verdi. Sevdiği kıza sürpriz evlenme teklifine hazırlanan genç, arkadaşlarının da yardımı ile hazırlıklarını tamamladı. Korubaşı Mahallesi Harman Sokak'ta oturan kızın evinin önüne kendisine ve arkadaşlarına ait 4 halk otobüsü ve 4 otomobil ile gelen Ercan Topçu, elinde çiçeği evlilik teklifinde bulundu. Cama çıkan Güzin Kaymaz, teklifi kabul etti.

Teklifin hemen ardından pencereye çıkan anne Nimet Kaymaz (44), Ercan Topçu'nun kafasından aşağı bir kova su döktü. Havai fişek eşliğinde söz yüzüğünü Güzin Kaymaz'a takan Ercan Topçu, "Çok güzel bir duygu. Herkes kafelerde kutluyor. Ben de otobüsçüyüm. Ben de burada kutlamak istedim. Oturdum düşündüm. Herkes kendi yaptığı işle anlatmak istiyor. Ben de şoförüm. Bu da beni şoför olarak sevdi. Böyle teklif etmeyi uygun gördüm" dedi. Yaşadığı şaşkınlığı gizleyemeyen Güzin Kaymaz ise "Ben çok şaşkınım. Ben daha ufak çaplı bir şey bekliyordum" dedi. Nimet Kaymaz ise kızının kendisi için bir tane olduğunu ve bir ömür boyu mutlu olmalarını dilediğini söyledi. Ercan Topçu ve sözlüsü Güzin Kaymaz, mutluluklarını arkadaşları ile paylaştı. CİHAN

Yorumlar