Yonca Anaokulu miniklerin ikinci evi oldu

Keçiören Belediyesi Yonca Yaşam Merkezi içerisine açılan Yonca Anaokulu miniklerin adeta ikinci evi oldu.Keçiören Belediyesine bağlı 3 -5 yaş grubundaki çocuklara hizmet veren anaokulu 2 birimden oluşuyor. 60 kişi kapasiteli anaokulunda her...

Google Haberlere Abone ol
Yonca Anaokulu miniklerin ikinci evi oldu

Keçiören Belediyesi Yonca Yaşam Merkezi içerisine açılan Yonca Anaokulu miniklerin adeta ikinci evi oldu.

Keçiören Belediyesine bağlı 3 -5 yaş grubundaki çocuklara hizmet veren anaokulu 2 birimden oluşuyor. 60 kişi kapasiteli anaokulunda her birim içerisinde 2 sınıf, uyku odası, boya çalışma alanı, oyun alanı, ilgi alanı, TV izleme alanı ve yemek alanı yer alıyor. Evlerindeki sıcaklık ve güven ortamını anaokuluna taşımayı ve çocukların zihinsel, bedensel ve psikolojik gelişimlerini destekleyen eğitim vermeyi hedefleyen Yonca Anaokulu, miniklere sağlıklı ve dengeli beslenmeleri için 3 öğün de yemek hizmeti veriyor.

Eğitim programlarını çocukların yaş gruplarına göre düzenleyerek onların kişisel gelişimlerine doğru katkı sunmayı amaçlayan anaokulu yine yaş grubuna göre İngilizce, drama, jimnastik, değerler eğitimi, satranç, mangala gibi aktiviteler düzenliyor.

Yorumlar