Yardımeli, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

İSTANBUL (AA) - Yardımeli Derneği, bu yıl Kurban Bayramı'nda 38 ülke ve 55 bölgede yardım faaliyeti yürütecek.Dernekten yapılan açıklamada, bu yılki Kurban Bayramı sloganının "Kurbanlarımızla kardeşlerimize gidiyoruz" olduğu belirtilerek,...

Google Haberlere Abone ol
Yardımeli, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

İSTANBUL (AA) - Yardımeli Derneği, bu yıl Kurban Bayramı'nda 38 ülke ve 55 bölgede yardım faaliyeti yürütecek.

Dernekten yapılan açıklamada, bu yılki Kurban Bayramı sloganının "Kurbanlarımızla kardeşlerimize gidiyoruz" olduğu belirtilerek, hayırseverlere çağrıda bulunuldu.

Bu yıl vekalet yoluyla bağışlanacak kurbanların 38 ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı aktarılan açıklamada, hayırseverlere diledikleri ülke ve bölgeyi tercih hakkı sunulduğu kaydedildi.

- Kurban fiyatları ülkelere göre belirlendi

Açıklamada, kurban organizasyonunu 11 yıldır yapan derneğin 2017 yılı kurban bedellerini Asya ve Afrika ülkeleri için 425 lira, Türkiye, Balkanlar, Ortadoğu ve Suriye için 750 lira ve Filistin/Gazze için 950 lira olarak belirlendiği bildirildi.

Hayırseverlerin bağış yapmaya davet edildiği açıklamada, derneğin kurban eti dışında gidilen bölgelerin ihtiyaçlarına göre çalışma yürütüp, yaşam koşullarının iyileştirilmesine katkı sağlayacağı anlatıldı.




Yorumlar