Yapı Kredi kurumsal ve ticari bankacılık yönetiminde değişiklik

-Yapı Kredi’de Kurumsal ve Ticari Bankacılık Yönetimi’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Feza Tan, UniCredit’in Sırbistan’daki bankasına Üst Yönetici olarak atandı -Yapı Kredi Üst Yöneticisi Erün: -"25 yıldır Yapı Kredi Ailesi’nin bir parçası olan ve emekleri ile bankamıza büyük katkı sağlayan Feza Tan’ın yeni görevinde de büyük başarılara imza atacağına eminim"

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi kurumsal ve ticari bankacılık yönetiminde değişiklik

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi’de, son 5 yıldır Kurumsal ve Ticari Bankacılık Yönetimi’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Feza Tan, bankanın ana hissedarlarından UniCredit’in Sırbistan’daki bankasına Üst Yönetici (CEO) olarak atandı.

Yapı Kredi açıklamasına göre, Feza Tan'ın 16 Şubat 2018 tarihi itibarıyla ayrılacağı görevini ise ilgili kurumlardan alınacak onayın ardından, Erhan Adalı devralacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Erün, "Kurumsal ve Ticari Bankacılık alanında Yapı Kredi’yi ileri taşıyan çalışmalarından dolayı Feza Tan’a teşekkür ediyorum. 25 yıldır Yapı Kredi Ailesi’nin bir parçası olan ve emekleri ile bankamıza büyük katkı sağlayan Feza Tan’ın yeni görevinde de büyük başarılara imza atacağına eminim. Türk bankacılık sektörünün gücünü ve itibarını teyit eden bu transfer hepimizi gururlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Feza Tan’ın görevini yetkili makamların onayı sonrasında Erhan Adalı’nın devralacağını belirten Erün, "29 yıllık bankacılık deneyimi ve başarılarıyla Sayın Adalı’nın tüm alanlardaki liderlik hedefimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar