Yalı Çapkını Fuat neden yok, neden ayrıldı, öldü mü?

Yalı Çapkını Fuat neden dizide yok, ayrıldı mı sorusu dizinin meraklı seyircisi tarafından bu aralar soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Yalı Çapkını Fuat neden yok, öldü mü?

Yalı Çapkını Fuat neden dizide yok, ayrıldı mı, nasıl ayrıldı soruları bu aralar dizinin seyircisi tarafından merakla soruluyor.

YALI ÇAPKINI FUAT NEDEN ÖLDÜ? NEDEN AYRILDI?

Yalı Çapkın dizisinde Korhanlar ailesinin büyük torunu Fuat bu aralar dizide görünmüyor. Dizide olmaması seyircinin gözünden kaçmadı. 

Yalı Çapkını Fuat neden yok, öldü mü?
Yalı Çapkını Fuat - Doğukan Polat

 

Star Tv'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin son bölümü sonrasında Fuat karakteri merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Fuat Korhan'ın nasıl öldüğü araştırılıyor. 

YALI ÇAPKINI FUAT NASIL ÖLDÜ?

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde Fuat Korhan'ın cenazesine ait görüntüler yer almaktadır. 33.bölümünde Seyran ve Ferit'e yardım için yanlarına giden Fuat, yalıya giderken yolda trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmiştir.

YALI ÇAPKINI FAT KİMDİR?

Yalı Çapkını Fuat karakteri Doğukan Polat, 5 Haziran 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Daha sonra Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk dersleri almıştır.

Doğukan Polat, İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Kapalı Çarşı dizisi ile yaşamış; Kadim Dostum, Kurtlar Vadisi Pusu, Yağmurdan Kaçarken, Canımın İçi, Şahin ve Çetesi, Mucize, Nefes Vatan Sağolsun, Hükümet Kadın 2, Çanakkale 1915, Türk Pasaportu ve Kaybedenler Kulübü, Ezra, Güven, 7. Koğuştaki Mucize, 49, Söz, Sefirin Kızı gibi daha birçok projede boy göstermiştir.

Polat, günümüzde Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Fuat karakterini canlandırıyor.

 

Yorumlar