Yalı Çapkını fizyoterapist doktor kim? Cemre Gümeli kimdir?

Yalı Çapkını dizisinde fizyoterapist kadın doktor karakterini canlandıran oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, kim bu fizyoterapist doktor? Hangi oyuncu canlandırıyor?

Google Haberlere Abone ol
Yalı Çapkını fizyoterapist doktor kim?

Yalı Çapkını fizyoterapist kadın doktor kim, kim oynuyor, canlandıran oyuncunun kim olduğu dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor. Dizinin yeni sezonunda Seyran'ın en büyük rakibi olarak görülen karakteri canlandıran oyuncu güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

YALI ÇAPKINI FİZYOTERAPİST DOKTOR KİM?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını dizisi yeni sezona yeni oyuncular ve karakterlerle başladı. Dizinin yeni karakterleri arasında en dikkat çekeni ise fizyoterapist doktor oluyor. Ferit'in geçen sezon finalinde yaralanmasından sonra kolundan fiziksel tedavi görmesi gerekiyor. Onu iyileştirecek kişi ise çok güzel bir kadın doktor oluyor. Peki, kim bu fizyoterapist kadın doktor? 

Yalı Çapkını fizyoterapist doktor kim? Cemre Gümeli kimdir?
Yalı Çapkını fizyoterapist doktor

 

Yalı Çapkını dizisinde fizyoterapist kadın doktor karakterini Cemre Gümeli canlandırıyor. Karakterin adı ise Talih'tir. Yalı Çapkını Talih karakteri, Ferit'in fizik tedavi olması gereken bir dönemde ortaya çıkıyor. Ortaya çıkışı ise hiç de hoş bir şekilde olmuyor. Çünkü, Seyran ile kavgalı bir şekilde oyuna dahil oluyor. Daha ilk sahnelerinde Seyran ile kavga eden Talih, bundan sonra da Seyran'ın başına büyük belalar açacağa benziyor. Cemre Gümeli kimdir?

CEMRE GÜMELİ KİMDİR?

Cemre Gümeli, 1993 yılında İstanbul, Türkiye'de doğdu. Çocukluğunda bale eğitimi aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde medya, iletişim ve kültür yönetimi eğitimi aldı.

Yalı Çapkını fizyoterapist doktor kim? Cemre Gümeli kimdir?
Yalı Çapkını fizyoterapist doktor Cemre Gümeli kimdir?

 

New York City'de bir değişim öğrencisi olarak bulundu ve burada oyunculuk ve sanat tarihi alanlarında eğitim aldı. Meisner sistemi içinde eğitim gördü.

Gümeli, 2015 yılında Caghan Suzgun'un yönettiği Bir Yaz Gecesi Rüyası adlı tiyatro yapımında Puck rolünü oynayarak Shakespear dönemi oyunculuğuna adım attı. Ayrıca Yiğit Sertdemir'in yönettiği Richard III oyununda Lady Anne rolünü üstlendi, bu performansı Kumbaracı 50 Tiyatrosu'nda sergilendi.

Yalı Çapkını fizyoterapist doktor kim? Cemre Gümeli kimdir?
Yalı Çapkını fizyoterapist doktor kim? Cemre Gümeli kimdir?

 

2011 yılında Kıvanç Sezer'in yönettiği Hera'nın Oyunu adlı filmde yer aldı. 2016 yılında Tatlı İntikam adlı TV dizisinde Simay karakterini canlandırdı ve 2018'de Servet adlı mini dizide Hande Fettah karakterini oynadı. Aynı zamanda 2018 ve 2019'da Elimi Bırakma dizisinde Cansu Kara rolünü üstlendi. 2019 ve 2020'de web dizisi Puma'da yer aldı. 2020 yılında Bay Yanlış dizisinin kadrosuna katılarak avukat Deniz Koparan karakterini canlandırdı. 2021 ve 2022 yıllarında Barbaros: Akdeniz'in Kılıcı adlı dizide Meryem karakterine hayat verdi.

 

Yorumlar