Yalı Çapkını çekildiği rezidans nerede, adı nedir?

Yalı Çapkını dizisinin bazı sahnelerinin çekildiği rezidans nerede, adı nedir soruları seyirci tarafından merakla soruluyor. Dizide Kazım Ağa için tahsis edilen daire rezidansta bulunuyor. Dairenin lüks ve akıllı olması seyirciyi cezbediyor.

Google Haberlere Abone ol
Yalı Çapkını rezidans nerede, adı nedir?

Yalı Çapkını dizisinin çekildiği rezidans nerede, adı nedir soruları merakla soruluyor. Dizinin ana karakterlerinden Kazım Ağa'nın İstanbul'da misafir edildiği dairenin lüks ve şatafatı görenleri kendine hayran bırakıyor. İstanbul'a tepeden bakan bir rezidansta misafir edilen Kazım Ağa, Gaziantep'in tarihi konaklarından sonra buraya pek alışamasa da seyirci bu lüks rezidans dairesini hayli beğenmişe benziyor. Çünkü birçok seyirci "Yalı Çapkını çekildiği rezidans nerede", adı nedir sorusunu merakla soruyor.

YALI ÇAPKINI ÇEKİLDİĞİ REZİDANS NEREDE?

Yalı Çapkını dizisinin çekildiği rezidans aslında İstanbul'un ünlü otellerinden biridir. İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Etiler semtinde bulunan Otel Le Meridien Yalı Çapkını dizisinde rezidans sahneleri için kullanılıyor.  

Yalı Çapkını rezidans nerede, adı nedir
Yalı Çapkını rezidans

 

Diziyi izleyenler bu lüks ve akıllı rezidans dairesinin nerede ve hangi semtte olduğunu merak etmişti. İstanbul'a tepeden bakan bir konumda bulunan rezidansa misafir olarak gelen "Kazım Ağa" burayı pek beğenmese de seyirci hayli beğendi. 

Yalı Çapkını rezidans nerede, adı nedir
Yalı Çapkını rezidans 

 

Otel Le Meridien Fransız kökenli bir markadır. Dünyanın çeşitli ülkelerinde ve büyük şehirlerinde şubeleri bulunuyor. 

Yalı Çapkını rezidans nerede, adı nedir
Yalı Çapkını rezidans

 

Hotelde gecelik konaklama bedeli kişi başı 3 bin 600 liradan başlıyor. 

 

Yorumlar