Yabancı uyruklu şahıslar kuyumcu soydu

Fatih’te, kuyumcuya gelen yüzleri maskeli yabancı uyruklu 3 kişi, iş yeri sahibini silahla tehdit ederek tezgahtaki altınları alıp kayıplara karıştı. Soyguncular, kendilerini durdurmaya çalışan bir sürücüye de ateş etti. Soygun, saat 12.30...

Google Haberlere Abone ol
Yabancı uyruklu şahıslar kuyumcu soydu

Fatih’te, kuyumcuya gelen yüzleri maskeli yabancı uyruklu 3 kişi, iş yeri sahibini silahla tehdit ederek tezgahtaki altınları alıp kayıplara karıştı. Soyguncular, kendilerini durdurmaya çalışan bir sürücüye de ateş etti.

Soygun, saat 12.30 sıralarında Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre kuyumcuya gelen yüzleri maskeli kimliği belirsiz yabancı uyruklu 2 kişi, kuyumcuyu silahla tehdit ederek tezgahta bulunan altınları aldı. Dışarı çıktıkları sırada soyguncuları fark eden bir sürücü, şahıslardan birini engellemeye çalıştı. Kendisini engellemeye çalışan sürücüye ateş eden şahıslar, caddenin karşısında kendisini bekleyen motosikletli arkadaşlarıyla buluşarak olay yerinden uzaklaştı. Olayda yaralı ve can kaybı yaşanmadı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alarak delil topladı. Olayda ne kadar altın alındığı tespit edilmeye çalışılıyor.

Şahıslardan birini kaçarken durdurmaya çalıştığını söyleyen Kerim Karadaş isimli vatandaş, “Şahısları içeride gördük, altınları alıyorlardı. Ondan sonra adam bağırdı ‘soyulduk altınlarımız çalındı’ diye. Çocuğun birisi önümden geçti diğeri de arkadan geçti. Önümden geçen beni görmemişti. Ben arkasından eğildim bir yumruk vurdum. Arkadan bir mermi geldi, biz aşağı eğildik. Karşıda motosikletle aldı götürdüler. Bana ateş ettiler ama arabaya denk geldi.” dedi.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

CİHAN

Yorumlar