Beş yıllık evliliğini tek celsede bitirdi, bakın kiminle beraber

Geçtiğimiz günlerde beş yıllık evliliğini tek celsede sonlandıran ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun aşk yaşadığı dedikoduları yayılmaya başladı. Şimdilerde Sefir'in kızı adlı dizide 'Gediz' rolünü canlandıran usta oyuncu bakın kiminle beraber

Google Haberlere Abone ol
Beş yıllık evliliğini tek celsede bitirdi

Geçtiğimiz günlerde Melis İşiten ile evliliğini sonlandıran Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya fenomeni Mehtap Algül ile aşk yaşamaya başladı.

Eski evliliğinden bir çocuğu bulunan Uraz Kaygılaroğlu, Sefir'in kızı dizisinde hayat verdiği 'Gediz' karakteri ile son günlerin en çok konuşulan oyuncuları arasında.

YENİ SEVGİLİSİ SOSYAL MEDYA FENOMENİ

Son günlerde rol aldığı dizi Sefir'in kızı ile adından çokca söz ettiren yakışıklı oyuncu Kaygılaroğlu özel hayatı ile de magazin gündemine oturdu.

Sosyal medya fenomeni Mehtap Algül ile aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncunun sevgilisinin eski eşine benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

genç sevgililer soyal medya paylaşımları ile aşklarını ortaya koydu. Ezhel'in 'Shawty bana baksan' şarkısını paylaşan Algül'e Kaygılaroğlu'nun "Shawty benimle misin bu akşam?" karşılığını vermesi gözden kaçmadı. Yeni bir ilişkiye başladıkları konuşulan ikili şimdilik birbirini takip etmiyor.

SEVGİLİSİ ESKİ EŞİNE BENZİYOR

Öte yandan Mehtap Algül ile Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten'in benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı. Eski eşiyle görüşmeye de devam eden Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi ile çektirdikleri resimleri ise hesabından silmedi.

Melis İşiten
Eski Eşi Melis İşiten

 

Mehtap Algül
Sevgilisi Mehtap Algül

 

Yorumlar