TÜVTÜRK 15 Temmuz'da açık mı?

TÜVTÜRK 15 Temmuz'da açık mı veya TÜVTÜRK resmi tatillerde hizmet veriyor mu, açık mı kapalı mı soruları araçlarının gecikmeye düşmesini istemeyen sürücüler ve araç sahipleri tarafından merakla soruluyor. İşte TÜVTÜRK'ün resmi tatillerde çalışma şekli:

Google Haberlere Abone ol
TÜVTÜRK 15 Temmuz'da açık mı?

TÜVTÜRK 15 Temmuz'da açık mı, hafta sonu tatili, resmi tatiller ve özel günlerin hangilerinde çalışıyor, hangilerinde çalışmıyor? TÜVTÜRK'ün çalışma saatleri ve tatil günlerindeki çalışma durumu merak ediliyor.

Gecikme cezası ödemek istemeyen araç sahipleri, bir an önce randevu alarak araçlarını muayene ettirmek istiyor. Ancak işlerinin yoğunluğundan dolayı müsait olamayan ya da çalıştığı iş yerinden izin alamayan birçok vatandaş muayenelerini tatil günlerinde yapmak istiyor. 

Hafta sonu tatili veya resmi tatil günlerini bu tür işler için değerlendirmek isteyen vatandaşlar, TÜVTÜRK ve benzeri kuruluşların tatil  günlerinde çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, TÜVTÜRK 15 Temmuz'da açık mı, çalışıyor mu?

Periyodik araç muayenesi, yola elverişlilik muayenesi ve egzoz gazı emisyon ölçümü başta olmak üzere çeşitli işlemlerin de gerçekleştirildiği bu kuruluşun hangi günler, saat kaça kadar açık olduğu bilgisi önem arz ediyor. 

TÜVTÜRK 15 Temmuz'da açık mı?
TÜVTÜRK

 

TÜVTÜRK, hafta içi her gün hizmet vermektedir. Araç muayenesini yaptırmak isteyenler Pazar günleri hariç haftanın her günü 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet alabilir.

Alınan karara göre, hafta sonu sadece Cumartesi açıktır ve mesai saatinde bir farklılık yoktur. Ancak sokağa çıkma yasağında bazı Tüvtürk istasyonları kapalıdır. Hafta sonu pazar günü Tüvtürk kapalıdır.

TÜVTÜRK 15 Temmuz'da açık mı?
TÜVTÜRK 15 Temmuz'da açık mı?

 

TÜVTÜRK istasyonu, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve Arefe günü gibi dini bayramlarda ve ayrıca 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde de hizmet vermemektedir.


 

Yorumlar