Türkiye beşik gibi: Bir deprem daha oldu

Türkiye'de son iki gün içinde çok sayıda deprem meydana geldi. Bugün de Aydın'ın Kuşadası açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye beşik gibi: Bir deprem daha oldu

Sonhaberler | Haber Merkezi

Türkiye'de son 24 saat 4 ayrı ilinde 5 deprem meydana geldi. Önce Aydın Kuşadası'nda meydana gelen depremin ardından sırasıyla Antalya ve Tokat'ta, daha sonra da Erzurum'da deprem oldu. Son olarak bir kez daha Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesinin tespitine göre, saat 08.55'te merkez üssü Kuşadası olan 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

ANTALYA

Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan beldesinde dün saat 16.36 sıralarında 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi’nin verilerine göre Akdeniz’de Richter Ölçeği’ne göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya Kaş İlçesi’nin yaklaşık 13.8 kilometre açığında saat 16.36’da meydana gelen deprem, 13.5 kilometre derinlikte kaydedildi. Deprem can veya mal kaybına neden olmadı.

Yorumlar