TRT Spor neden açılmıyor, şifreli mi oldu, nasıl açılır, nasıl canlı maç izlenir?

TRT Spor neden açılmıyor, şifreli mi oldu, nasıl açılır, nasıl canlı maç izlenir? TRT Spor neden açılmıyor, sorun neden kaynaklanıyor soruları futbol hayranları tarafından merakla aranan ve cevabı merak edilen soru oldu. İşte çözümü:

Google Haberlere Abone ol
TRT Spor neden açılmıyor, şifreli mi oldu, nasıl a

TRT Spor neden açılmıyor, şifreli mi oldu, nasıl açılır, nasıl canlı maç izlenir? TRT Spor neden şifreli, neden açılmıyor, neden seyredilmiyor soruları hemen hemen her maç akşamında futbol severler tarafından sorulan sorular oluyor. 

Türkiye'de UEFA maçlarını yayınlayan kuruluşlardan biri de TRT olduğu için her maç akşamında futbolseverler TRT 1 ya da TRT Spor kanalının karşısına geçerek maç keyfi yapmak istiyor; ancak bazı futbolseverler beklemedikleri sürprizlerle karşılaşabiliyor. 

Bazen TRT 1 ve TRT Spor açılmıyor ya da şifreli kanallar gibi ekran karartarak çıkıyor. Birçok vatandaş bunun ne anlama geldiği konusunda bilgi sahibi olmadığı için doğal olarak kızmaya başlıyor. 

Peki, nedir bunun çözüm yolu?

TRT Spor kanalı açılmıyorsa aşağıdaki frekans bilgilerini kontrol ederek yeniden deneyiniz: 

TRT Spor neden açılmıyor? Çözümlü
TRT Spor neden açılmıyor? Çözümlü

 

TRT Spor neden açılmıyor? Çözümlü
TRT Spor neden açılmıyor? Çözümlü

 

Özetlersek; 

TRT Spor aslında şifreli bir kanal değil; maçların yayın hakların alan Avrupalı yayıncılar bu şekilde yayın yapılmasını istedikleri için TRT Spor da farklı bir frekans üzerinden yayın yapmak durumunda kalıyor. Bu farklı frekans şifreli değildir. Bu frekansın bilgileri ise yukarıda yer alıyor.


 

Yorumlar

Hasan Ses var görüntü yok.
Ersin Aslan TRT SPOR FIRANKASI giriyorum ama yi sinyal gelmiyor bu FIRANKASI açmıyor
Özdemir peker Bir eglencemiz ücretsiz trt3 ve TRT spor kaldı Bravo seyredemiyoruz ses var