Trendyol mobilya alanlara montaj hizmeti veriyor

Trendyol mobilya alışverişlerine montaj hizmeti kolaylığı sağlıyor

Google Haberlere Abone ol
Trendyol mobilya alanlara montaj hizmeti veriyor

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak için geliştirdiği   uygulamalara bir yenisini daha ekleyerek mobilya alışverişlerinde “montaj hizmeti”ni başlattı. Yatak odasından yemek odası takımına, çocuk masasından dolap ve gardroba kadar tüm mobilyaların montaj hizmetleri için Trendyol’dan destek alınabilecek.

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, yeni uygulamalar ile tüketicilere kolaylık sağlamaya devam ediyor. Müşteriler, Trendyol üzerinden gerçekleştirdikleri mobilya alışverişleri için uygulama üzerinden montaj hizmeti de satın alabilecek. İlk aşamada 55 ilde devreye giren montaj hizmeti, yakında tüm Türkiye’de olacak. Montaj hizmetinden faydalanmak isteyen müşterilerin mobilyalarını satın alırken tek tık ile montaj hizmetini de seçmeleri yeterli oluyor. Müşteriler, telefonlarına gelen SMS sonrası kolayca randevularını oluşturup bir hafta içerisinde hizmetten faydalanabiliyorlar. Montaj hizmetini satın alan ve iptal etmek isteyen kullanıcılar ise kurulumdan bir gün öncesine kadar iptal hakkına sahip oluyor.

Trendyol’un kullanıcıları ile buluşturacağı yeni hizmeti ile ilgili detaylara www.trendyol.com  adresinden ulaşılabiliyor. 

Yorumlar