Trendyol Kurye Başvuru Şartları nelerdir? Trendyol Kurye Maaşları, Çalışma Saatleri nedir?

Trendyol Kurye Başvuru Şartları nelerdir? Trendyol Kurye Maaşları, nasıl kurye olunur, maaşları ne kadar, motorlu kurye iş ilan var mı? Trendyol kurye iş başvuru formu: 9 bin lira maaşla eleman alımı yapılıyor. Trendyol Kurye Başvuru nasıl yapılır? Trendyol Go Kurye başvurusu için şartlar nedir?

Google Haberlere Abone ol
Trendyol Kurye Başvuru Şartları nelerdir?

Trendyol'da kurye olarak çalışmak isteyenler Trendyol Go uygulamasıyla iş başvurusunda bulunmak istiyor. Türkiye'nin en büyük internet alışveriş sitesi Trendyol 9 bin lira aylık kazançla motor ve taşıt kurye alımları gerçekleştiriyor. Trendyol Kurye Başvuru Şartları nelerdir? Trendyol Kurye Maaşları, Çalışma Saatleri nedir?

TRENDYOL KURYE BAŞVURU ŞARTLARI?

Pandemiyle birlikte hayatımıza daha hızlı bir şekilde girmeye başlayan anında teslimat, anında sipariş olayları beraberinde giderek büyüyen bir sektörü de getirdi. Kurye sektörü. Günlük veya aylık olarak en hızlı ve en iyi para kazanma yöntemlerinden biri olan hızlı teslimat kuryeciliği gençlerin veya araç sahibi gençlerin şu anda en çok yapmak istedikleri meslekler arasında yer alıyor.

Özellikle de kendi parasını kendi kazanmak isteyen, mesai mefhumuna bağlı kalmadan, istediği zaman istediği kadar çalışarak, aylık kazancının azlığını veya çokluğunu da kendi belirleyen kişiler bu işe odaklanıyor. Trendyol Kurye Başvuru Süreci, Sonucu, Formu, İletişim, Home Office, sonucu sorgulama nasıl yapılır?

Türkiye'de Trendyol, Hepsiburada, Amazon, Getir, İsteGelsin gibi büyük sipariş platformları şu anda onbinlerce hızlı teslimat kuryeleriyle işbirliği yapıyorlar. Kuryeler ile çalışma modelleri farklılık gösteriyor. Çünkü birçok şirket birebir kurye ile çalışmak yerine taşeron firmalar üzerinden iş alımı yapıyor. Böylece daha az riskle daha fazla iş yapmış oluyorlar.

Trendyol kurye iş başvuru formu: 9 bin lira maaşla eleman alımı yapılıyor
Trendyol kurye iş başvuru formu: 9 bin lira maaşla eleman alımı yapılıyor

 

Kuryeciliğin kazanç ve serbestlik açısından avantajları olduğu kadar, işin yapılış şekli birçok risk barındırıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi kalabalık büyük şehirlerde kurye işi yapmak aynı zamanda kelle koltukta iş yapmak demektir. 

Her gün trafikte onlarca motorlu kurye kazaları yaşanıyor. Birçoğunun kaza nedeni ise "hızlı teslimat, zamanında yetiştirmek" telaşından kaynaklanıyor. Kazaları saymazsak kurye işini yapmak şu anda en mantıklı işler arasında yer alıyor. 

Trendyol kurye başvuru için öncelikle kendi motorunuz olması gerekiyor. Bu şekilde daha fazla kazanabilirsiniz. Sadece motorla değil, farklı araçlarınızla da bu işi yapabilirsiniz. 

Ancak motorunuzun veya aracınızın olmaması bu işi yapamayacağınız anlamına gelmiyor. Bazı şirketler bünyelerinde bulundurdukları araçları size tahsis ederek çalışmanızı sağlıyor. Tabii ki bu yöntemle kazanacağınız para miktarı diğerinden daha az oluyor. 

Trendyol motorlu kurye alımı her dönemde oluyor. Hatta iş başvuru pozisyonları sürekli şekilde açık olarak duruyor. Türkiye'de özellikle de pandemi süreciyle birlikte internetten alışveriş yapmak alışkanlığı giderek halk arasında yaygınlık kazandı.

İnternet alışverişi denilince Türkiye'de akla gelen markalardan biri de doğal olarak Trendyol geliyor. 

Müşterilerine daha hızlı bir şekilde ulaşmak isteyen şirketin yaptığı en mantıklı işlerden biri ise kendi moto kurye departmanını kurmak oldu. 

Trendyol kurye ile şirket müşteri memnuniyetini artırıyor ve gelirini de katlıyor.

Trendyol'da motor kurye olarak çalışanlar ise diğer şirketlerin aksine limitsiz bir kazanç modeliyle karşı karşıya. Çünkü burada ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok para kazanırsınız. 

Dolayısıyla aylık 5-6 bin lira kazanmak da aylık 17 bin lira kazanmak da motor kuryenin kendi becerisine bağlı bir durumdur. 

TRENDYOL GO TAŞIYICISI NE İŞ YAPAR?

Trendyol Go taşıyıcısı, Trendyol Go anlaşmalı mağazalardan ürünleri alır ve Trendyol müşterilerinin adreslerine ulaştırır. Trendyol Go taşıyıcıları, müşterlerin zamandan tasarruf etmelerine ve hayatlarını biraz daha kolaylaştırmalarına yardımcı olmak isterler.

Trendyol kurye başvuru, maaşları, şartları, çalışma saatleri, başvuru nasıl yapılır
Trendyol kurye başvuru, maaşları, şartları, çalışma saatleri, başvuru nasıl yapılır

 

NASIL TRENDYOL GO TAŞIYICISI OLABİLİRİM?

Sitemizin içerisinde bulunan başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvuru formunu doldurduktan sonra size geri dönüş yapılacaktır.

TRENDYOL GO TAŞIYICISI OLMAK İÇİN ÖZEL BİR EĞİTİM ALACAK MIYIM?

Çalışabilmemiz için gereken tüm eğitimler Trendyol Go ekibi tarafından verilmektedir. Eğitim kapsamında çalışma ve kazanç modeli, mobil uygulama kullanımı, saha, iletişim ve iş güvenliği eğitimi bulunmaktadır.

TRENDYOL GO TAŞIYICISI OLMAK İÇİN ARAÇ TİPİ ZORUNLULUĞU BULUNUYOR MU?

Motosiklet ile dağıtımda araç tipi zorunluluğu yoktur. Arabalı dağıtımda ise, araç tipinin ticari olması ve aracın belirlenen şartlara uygun olması gerekmektedir. Bilgilendirme seanslarında detaylı bilgi sağlanmaktadır.

TRENDYOL'DAN İŞ ORTAĞI OLMA DAVETİ

Öte yandan, Trendyol, iş ortağı olan satıcılarını indirimli ve avantajlı teklifler sunduğu Trendyol 'Çözüm Ortağım' uygulaması ile kasım kampanyalarına hazırlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Trendyol, satıcılarının e-ticaretin en büyük kampanya dönemi kasım ayına hazırlıklı girebilmesi ve satışlarını artırabilmesi için 'Çözüm Ortağım' uygulaması ile avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Trendyol Grubu CMO'su Erdem İnan, Trendyol'un müşterileri, satıcıları, üreticileri, iş ortakları ve tedarikçileriyle beraber 30 milyondan fazla kişiye dokunan bir ekosistem olduğunu belirterek, 'Farklı uygulamalarımızla platformumuzda yer alan 270 binden fazla satıcımızın işlerini dijitalde büyütmelerine destek olurken, ekosistemizi de büyütmeyi hedefliyoruz. Kasım kampanyaları satıcılarımızın önemli satış rakamlarına ulaştığı bir dönem. Bu sebeple onları kasım ayına en iyi şekilde hazırlamak için çalışmalarımıza başladık. ‘Çözüm Ortağım’ uygulamasında satıcılarımız e-ticaret süreçlerinde onlara yardımcı olacak fırsatları bulacak.' ifadelerini kullandı.

Satıcılar, 'Çözüm Ortağım' ile kutu, ambalaj, kargo poşetlerini indirimli alabiliyor, ürünlerinin fotoğraf çekimleri ve tanıtım videoları için ayrıcalıklı fiyatlardan yararlanabiliyor. 5 ay boyunca Trendyol E-Faturam'ı sınırsız ve ücretsiz kullanabilen satıcılar, kasım ayına hazırlanmak, nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmek için sunulan finansal desteklerden faydalanabiliyor.

Avantajlı e-ticaret entegrasyon paketleri ile satış operasyonlarını uçtan uca yönetebilen satıcılar, Trendyol 'Çözüm Ortağım' ile lojistik ve depolama süreçlerinde de iş verimliliğini artıracak çözümlere ulaşabiliyor. Dijital pazarlama fırsatlarının da sunulduğu 'Çözüm Ortağım'da satıcılar, bu fırsatlardan yararlanarak görünürlüklerini artırabiliyor.

50'nin üzerinde çözüm ortağının bu döneme özel sağladığı avantajlardan faydalanabilen satıcılar, kasım dönemine hazır girerek satışlarını artırabilme fırsatı yakalıyor.

Trendyol'un 'Çözüm Ortağım' uygulamasında sunduğu hizmetlere cozumortagim.trendyol.com adresinden ulaşılabiliyor.

TRENDYOL GO TAŞIYICILARI İÇİN ÜNİFORMA GİYMEK ZORUNLULUĞU VAR MI?

Kurumsal kimliğimize uygun olarak giyilmesi zorunludur. Ayrıca Trendyol Go ekibi tarafından verilecek olan çanta ve diğer ekipmanların kullanımı zorunludur.

Trendyol kurye başvuru formu şöyle:

https://trendyolgo.com/  

Yorumlar

İlker Ocan Dönüşünüzü bekliyorum
Muhammet kerem akman Geri dönüş yapılmadı beklemedeyim halen
Oğuz Boydak Merhabalar trendyol go için başvuru yaptım fakat hala geri dönüş sağlanmadı sizinle çalışmak istiyorum izmirden yazıyorum
Kerem dogansoy Sizinle calisna isterim kayserideyim motor kurye veya aracımda var iletişime geçerseniz sevinirim 05076053453
Ferdi ocel Kuriye almanız devam edyormu edyorsa sizinle çalışmayı çok isderim adanada bilmediğim yer yok hemen hemen heryeri bilyorum ondan sizinle çalışmayı çok isderim